Άλλος Δρόμος: Ας περιμένει ο κόσμος πότε θα συνενοηθούν Καμπόσος – Χειβιδόπουλος για αποκατάσταση των ζημιών

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Άργους – Μυκηνών (7 Nοεμβρίου) κατατέθηκε πρόταση από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Νικητόπουλο προκειμένου ο δήμαρχος να ενημερώσει το σύνολο των συμβούλων, σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δήμο μετά τις τελευταίες πλημμύρες, κυρίως εκείνων της αγροτικής οδοποιίας.

 

Υπενθυμίζεται οτι τα χρήματα έχουν ήδη εκταμιευθεί λίγες μέρες μετά τις ζημιές και έχουν περάσει από τότε 40 ημέρες, ενώ έχει ξεκινήσει η συγκομιδή της ελιάς και του πορτοκαλιού.

 

Από το Δήμαρχο δόθηκε η παρακάτω απάντηση:

 

Οι εργασίες θα τελειώσουν σε ένα μήνα περίπου από τώρα και μόνο στους δρόμους που είναι αρμοδιότητα του Δήμου και όχι στις διαβάσεις που υπάρχουν μέσα σε ποτάμια και ρέματα που είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας.

 

Όπως σχολιάζει ο «Άλλος Δρόμος», η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης:

 

Στην ουσία λοιπόν ας περιμένει ο κόσμος πότε θα συνεννοηθεί ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα του δήμου μας.

 

Καταλαβαίνετε: «Ζήσε Μάη, να φας τριφύλλι»…

1 σχόλιο

  1. Εσείς μπορείτε να θίξετε πολύ πιό καίρια ζητήματα αδιαφάνειας και διαφθοράς εκτός εάν αδυνατείτε να τα αντιληφθείτε. Επομένως δεν είναι τυχαίον που εκλεχτήκατε…….

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια