Επικεφαλής της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019» ο Γιάννης Μπουντρούκας

 

Την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου,έγινε στην Τρίπολη σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γιάννη Μπουντρούκα και πολυμελούς αντιπροσωπείας μελών της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019» με θέμα συζήτησης την εκτίμηση της πορείας ενωτικής οργάνωσης του αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Μετά από συζήτηση ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 

1. Επικεφαλής της κοινής αυτοδιοικητικής προσπάθειας και της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019» τίθεται ο Γιάννης Μπουντρούκας.

 

2. Το βασικό πλαίσιο των αυτοδιοικητικών αρχών όπως αυτή διατυπώθηκε στην ιδρυτική διακήρυξη της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019» αποτελεί τη συλλογική μας δέσμευση και την πρόσκληση συμπαράστασης προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

3. Ομόφωνα αποφασίστηκε η συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα ενισχύει τη βασική επιλογή της ριζικής ανανέωσης των υποψηφίων του Περιφερειακού Συμβουλίου και της ενίσχυσης της ενωτικής συμπαράταξης των πολιτών της Περιφέρειας μας με κυρίαρχο στόχο την κοινωνική πρόοδο και την οικονομική και αναπτυξιακή αναγέννηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

4. Με νεότερες ανακοινώσεις θα γίνουν γνωστές οι διαδικασίες διαλόγου με τους φορείς και τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την οριστικοποίηση του προγραμματικού πλαισίου.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια