Ανακοινώσεις ΔΕΥΑΑΡ-Μ και ΔΕΥΑΝ: Το νερό είναι κατάλληλο για πόση

 

Επίσημες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Άργους -Μυκηνών και Ναυπλίου για την καταλληλότητα του νερού για πόση και μαγείρεμα.

 

 

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ναυπλίου

 

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες δειγματοληψίες που έγιναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά & την σήμερον από τις Πήγες υδροληψίας της Λέρνης, για τη παράμετρο της θολότητας, οι τιμές είναι αποδεκτές σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

 

Πιο συγκεκριμένα επισημαίνεται στους καταναλωτές της Δημοτικής ενότητας Ναυπλίου (Ναύπλιο -Άρια – Λευκάκια κ.λ.π.), του τέως Δήμου Ν. Τίρυνθας (Ν. Τίρυνθας – Αγ. Ανδριανός κ.λ.π.), του τέως Δήμου Μυδέας (Αγ. Τριάδα – Παναρίτη) και του τέως Δήμου Ασίνης (Ασίνη – Τολό – Δρέπανο), ότι οι τιμές των παραμέτρων της θολότητας, είναι εντός των ορίων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης.

 

Συνεπώς άρεται η σύσταση της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την αποφυγή της κατανάλωσης Νερού, ήτοι: Το Νερό είναι κατάλληλο για πόσιμο.

 

 

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών

 

Από την ∆.Ε.Υ.Α. Άργους–Μυκηνών, ανακοινώνεται ότι τα αποτελέσματα των αναλύσεων του νερού της Λέρνης, σε διενεργηθείσες ∆οκιμές στην Παράμετρο της “ Θολότητας – T ” είναι Αποδεκτή στους καταναλωτές, ως Ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης σε συμμόρφωση προς τις διατάξεις της Οδηγίας 98/83/ΕΚ.

 

Επισημαίνεται στους πολίτες των Τ.Κ. Άργους, Κόκλας, Άκοβας, Αεροδρομίου, Νέας Κίου, Τημενίου, Ινάχου, Ήρας, Κουρτακίου, Πυργέλας, Λάλουκα, ∆αλαμανάρας, Κεφαλαρίου, Ελληνικού, Σκαφιδακίου, Μύλων , ότι οι τιμές των παραμέτρων, όπως αυτές καθορίζονται στο Παράρτημα–Ι (Μέρος Α–Β–Γ) της ισχύουσας ΚΥΑΓ1(δ)/ΓΠ οικ.67322/6/9/2017, ως προς την Ποιότητα Νερού Ανθρώπινης Κατανάλωσης, είναι εντός των νομοθετημένων ορίων και ως εκ τούτου, το νερό είναι κατάλληλο για πόση και μαγείρεμα.

 

Επίσης παρακαλούμε τους κ.κ. ∆ιευθυντές Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, ∆ημοτικών Σχολείων Γυμνασίων, Λυκείων να ενημερώσουν τους μαθητές τους σχετικά με την καταλληλότητα του νερού προς ΠΟΣΗ.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια