Γενική συνέλευση και εκλογές στο παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

 

Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Παραρτήματος Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 12.30 μμ στο χώρο του 1ου Γενικού Λυκείου Άργους με τα εξής θέματα:

 

1) Απολογισμός της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής
2) Οικονομικός απολογισμός
3) Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού
4) Έκθεση Εποπτικού Συμβουλίου
5) Στόχοι και προγραμματισμός για τη νέα διετία 2018-2020.
6) Προτάσεις – Ψηφοφορίες
7) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής και Εποπτικού Συμβουλίου.

 

Στην περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 12. 30 μμ στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα. Σε αυτή την περίπτωση η Συνέλευση θεωρείται πως βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη παρευρίσκονται.
Σύμφωνα με το καταστατικό (Αρ.31)

 

1) Ως μέλη της Δ.Ε. μπορούν να εκλεγούν μόνο μέλη του παραρτήματος ταμιακά εντάξει. Σας γνωρίζουμε ότι η Ε.Μ.Ε. έχει προβεί σε ρύθμιση μεγάλων οφειλών για τα μέλη της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταμία του Παραρτήματος, κύριο Δημήτρη Χρονόπουλο ( τηλ.6972681709 ), για να ενημερωθούν σχετικά.

 

2) Οι επιθυμούντες να είναι υποψήφιοι «οφείλουν να υποβάλλουν δήλωση υποψηφιότητας στο Παράρτημα μέχρι την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης (9 Νοεμβρίου 2018)».
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974364880 τις ώρες 8μμ-10μμ

 

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και κατά τις ώρες 1 μμ έως 3 μμ στο 1ο ΓΕ.Λ. Άργους.

 

Όπως αναφέρουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος:

 

Συνάδελφοι μαθηματικοί, θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία σας στην Τακτική Γενική Συνέλευση καθώς και την συμμετοχή σας στις συλλογικές διαδικασίες. Όλοι μαζί μπορούμε να καταστήσουμε δυνατή τη συνέχιση της λειτουργίας του Παραρτήματος και να ενισχύσουμε τον ρόλο του στα εκπαιδευτικά – παιδαγωγικά πράγματα του νομού μας.

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια