Πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό για δύο μαθήτριες του Δημοτικού Αγίου Αδριανού

 

Στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα», διοργανώθηκε ο 6ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός, με θέμα «Η Ζωή χωρίς Κάπνισμα» στον οποίο συμμετείχε η ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού κατακτώντας την 1η θέση, με το εικαστικό έργο δύο μαθητριών με τίτλο «Το κάπνισμα ένα δηλητηριώδες φίδι».

 

Ο διαγωνισμός και το συνέδριο τελούνται υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Εργαστηρίου «George D. Behrakis» και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 

Η παρουσίαση των βραβευμένων έργων και η απονομή των βραβείων, θα πραγματοποιηθεί την 6η Νοεμβρίου στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, στο Πνευματικό Κέντρο των Τρικάλων.

 

Η 1η θέση βραβεύεται με: Γραπτό Δίπλωμα Βραβείου, ψηφιακό μέσο αποθήκευσης δεδομένων (USB stick) και επιταγή αξίας 100 ευρώ. Ειδικά για τις ομαδικές συμμετοχές προβλέπεται Γραπτό Δίπλωμα Βραβείου, USB stick και επιταγή ύψους 100 ευρώ για κάθε μέλος της ομάδας.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια