Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός την Κυριακή στο Άργος και άλλες πόλεις

 

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, τον 9οΠανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

 

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.

 

 

Για το Άργος τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η “Αργολίδα: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας” (https://www.facebook.com/groups/NafplioThilasmos/) και σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. (προσέλευση) στην πλατεία Αγίου Πέτρου (στην καφετέρια Retro). Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα γίνει στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο.

 

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας.
Σκοπός της εκδήλωσης – γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η απενεχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και η εξοικίωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.

 

Η εκδήλωση δεν αφορά μόνο θηλάζουσες μητέρες. Έχει ενημερωτικό χαρακτήρα…

 

Όπως αναφέρει η η διαχειρίστρια της Ομάδας Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού Αργολίδας Μαρία Σκλιάμη: Γι’ αυτό σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος όλους, -μέλλουσες μητέρες, μητέρες που δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν, φίλους και συγγενείς που επιθυμούν να ενημερωθούν για να στηρίξουν κάποιον δικό τους, εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό- για να ενημερωθείτε και για να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διασκεδαστές οι οποίοι θα απασχολήσουν τους μικρούς μας φίλους από τις 11 π.μ. έως και τις 2 μ.μ.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια