Μετά τις πλημμύρες, οι ασυνείδητοι ξαναρίχνουν τα σκουπίδια τους στα ρέματα

 

Αφού ο «Ζορμπάς» ολοκλήρωσε το καταστροφικό του έργο, οι ασυνείδητοι έπιασαν δουλειά… Άρχισαν και πάλι να πετούν τα σκουπίδια τους στους χειμάρρους της Αργολίδας.

 

Η φωτογραφία είναι από τον χείμαρρο Κυρήμι ο οποίος περνά από την περιοχή του Ελληνικού και του Κεφαλαρίου και δείχνει τα «φρέσκα» σκουπίδια που οι ιδιοκτήτες τους τα ξεφορτώνονται στην κοίτη του …«σκουπιδοντενεκέ».

 

 

Το συγκεκριμένο ρέμα, κάθε φορά που βρέχει συγκεντρώνει μεγάλες ποσότητες μπάζων και σκουπιδιών με αποτέλεσμα να «σπάει» στα στενά του σημεία. Σε αυτό βοηθούν και οι «παρεμβάσεις» που έχουν κάνει κάποιοι τοποθετώντας σε αυτό μπάζα ώστε να μπορούν να περάσουν τα αυτοκίνητά τους μέσα από αυτό.

 

 

Στην πρόσφατη θεομηνία αλλά και παλιότερα έχουν προκληθεί μεγάλες καταστροφές στο Κεφαλάρι, τη Μαγούλα (παλιά εθνική οδός Άργους – Τρίπολης), το Σκαφιδάκι εξαιτίας του ξεχειλίσματός του. Έχουν πληγεί όχι μόνο ιδιωτικές περιουσίες (καλλιέργειες, σπίτια, ζώα) αλλά και δημόσια έργα όπως οι δρόμοι αλλά και το κανάλι του Αναβάλου που περνά από την περιοχή.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια