Η κίνηση της Κατερίνας Παπακώστα στηρίζει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Πέτρο Τατούλη

 

Τους υποψήφιους που θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τις Περιφέρειες και τους δήμους, ανακοίνωσε η Νέα Ελληνική Ορμή (Ν.Ε.Ο.), η πολιτική κίνηση της Κατερίνας Παπακώστα.

 

Την απόφαση έλαβε ομόφωνα η Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Ε.Ο. που συνεδρίασε υπό την προεδρία της επικεφαλής Κατερίνας Παπακώστα και με άξονα «ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης, με όραμα, προοπτική και με γνώμονα τον διάλογο και την διαφάνεια στο δημόσιο βίο».

 

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η Ν.Ε.Ο. θα στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την υποψηφιότητα του δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου. Για τον Δήμο Μεσολογγίου τον πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτριο Σταμάτη, για το Δήμο Κατερίνης, τον νυν δήμαρχο Σάββα Χιονίδη και για το Δήμο Βέροιας, τον διακεκριμένο νομικό, Αντώνιο Μαρκούλη.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια