Ο Δήμος Ναυπλιέων στο περίπτερο του ΕΟΤ σε Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου

 

Σε 7 τετραγωνικά μέτρα, στο περίπτερο του ΕΟΤ, θα συμμετέχει ο Δήμος Ναυπλιέων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “WORLD TRAVEL MARKET LONDON” από 5 έως 7 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο.

 

Η συμμετοχή του θα φτάσει τα 9.000 € για την κάλυψη των δαπανών της ενοικίασης περιπτέρου (5.500 €) και της μεταφοράς υλικού (3.500 € ).

 

Στα έξοδα ενοικίασης συμπεριλαμβάνονται η κατασκευή, ο αποθηκευτικός χώρος, ο καθαρισμός και η εγγραφή στον επίσημο κατάλογο εκθετών της έκθεσης καθώς και η αναγραφή της επωνυμίας της επιχείρησης στο χώρο του περιπτέρου του ΕΟΤ. Ο ΕΟΤ θα φροντίσει επίσης για την καταχώρηση του Δήμου Ναυπλιέων στην επίσημη ιστοσελίδα της Έκθεσης διαμορφώνοντας και το εταιρικό προφίλ.

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου:

 

“Η έκθεση του Λονδίνου αποτελεί μια μοναδική εμπειρία στον χώρο του Τουρισμού, αρκεί να αναφερθεί ότι την περσινή χρονιά οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 100.000 και τα συμβόλαια στο χώρο του τουρισμού ανήλθαν στα 3 δισεκατομμύρια καθώς επίσης έγιναν πάνω από 50.000 συναντήσεις και επαφές με διεθνείς επαγγελματίες του Τουρισμού σε περισσότερους από 38 τομείς”.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια