Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας

 

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

 

Κατά τη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι θεματικές ενότητες του “Σχολείου Τουρισμού ontour” που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στο Ναύπλιο με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας και αποφασίστηκε η ενεργή συμμετοχή και αρωγή της Επιτροπής Τουρισμού στη διημερίδα.

 

Ακόμη αποφασίστηκε η ανάληψη στοχευμένων δράσεων με σκοπό την ενίσχυση της εκπαίδευσης και κατάρτισης εργοδοτών και εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο , καθώς και η διοργάνωση θεματικών ημερίδων και εξειδικευμένων σεμιναρίων στο προσεχές διάστημα.

 

Επίσης συστήθηκε τετραμελής επιτροπή για την διενέργεια διαβουλεύσεων με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις με σκοπό την ανάπτυξη συνεργειών και κοινών δράσεων για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας και για τη στοχευμένη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε διεθνείς εκθέσεις.

 

Οι παραπάνω ενέργειες αποσκοπούν στην άμεση δημιουργία ενός δυναμικού brand name για τον τουρισμό της Αργολίδας που θα συμβάλλει στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού μας και στην περαιτέρω οργανωμένη προβολή τους στις διεθνείς αγορές.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.