Έγινε μέτρηση: Στο 5% των πιο έξυπνων ανθρώπων ο Γιάννης Καλλιάνος! (Πήρε και πιστοποιητικό)

 

Ο γνωστός μετεωρολόγος και και αναπληρωτής γραμματέας των Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος κατάγεται από την Αργολίδα (Δρέπανο) ανήκει στο 5% των πιο έξυπνων ανθρώπων. Μάλιστα πήρε και πιστοποιητικό! Και αν απαντούσε σε ακόμη δύο από τις 45 ερωτήσεις θα έμπαινε στο 2% των ακόμα πιο έξυπνων ανθρώπων. 

 

Φυσικά την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο κ. Καλλιάνος ο οποίος συνέστησε σε κάθε παιδί, νέο ή μεσήλικα να υποβληθεί σε αυτή τη δοκιμασία για να μάθει πόση την έχει (τη νοημοσύνη του).

 

Όπως αναφέρει το www.protothema.gr:

 

Σε μία από τις εξετάσεις της ελληνικής MENSA, το TEST FRT-A πριν λίγες ημέρες ο μετεωρολόγος και Αναπληρωτής Γραμματέας των Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος.

 

Περίπου μια εβδομάδα μετά το συγκεκριμένο TEST IQ (τεστ για την εύρεση του δείκτη νοημοσύνης), ο Γιάννης Καλλιάνος έλαβε πιστοποιημένο στη MENSA INTERNATIONAL, National Supervisor Psychologist (NSP) τα αποτελέσματα της δοκιμασίας με το σκορ του να φτάνει το 125 που σημαίνει ότι ανήκει στο 5% των πιο έξυπνων ανθρώπων.

 

Όπως εξήγησε ότι ήταν μια εξαιρετική διαδικασία που συστήνει σε κάθε παιδί, νέο ή μεσήλικα να υποβληθεί, ενώ ανέφερε ότι είναι θετικό να γνωρίζει κανείς τον δείκτη ευφυίας του, «αν ασφαλώς έχουμε καταλάβει από μικροί ότι έχουμε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στον τρόπο σκέψης μας».

 

Η διαδικασία του τεστ δείκτη νοημοσύνης συμπεριελάμβανε 45 ερωτήσεις με σχηματικές παραστάσεις και απαντήσεις πολλαπλής επιλογής. Εάν είχε απαντήσει σωστά σε δύο επιπλέον ερωτήσεις, ο γνωστός μετεωρολόγος, θα είχε εκτός των άλλων γίνει και μέλος της MENSA διότι εκεί θα χρειαζόταν IQ μεγαλύτερο είτε ίσο του 131, που θα σήμαινε ότι θα θα ανήκε στο 2% των πιο έξυπνων ανθρώπων.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια