Απονομή πιστοποιητικών εκπαίδευσης του Ε.Ε.Σ. σε φαρμακοποιούς

 

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου έγινε στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, εκδήλωση στα πλαίσια της απονομής των πιστοποιητικών εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε όσους ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση του πιστοποιημένου σεμιναρίου 24 ωρών “Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς”.

 

Το σεμινάριο είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο 2018 από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. σε συνεργασία με τον Π.Φ.Σ. και το Ι.Δ.Ε.Ε.Α.Φ.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σ. Ιωάννης Ηλιόπουλος , ο αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ Λευτέρης Γκούντης και οι εκπαιδευτές Δήμητρα Τζίμου, Σοφία Χρόνη και  Αναστασία Μιχαλοπούλου καθώς και τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας.

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από την πρόεδρο Αριστέα Κατσουλάκου εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. για την ανεκτίμητη και ανιδιοτελή εθελοντική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και για την πολύτιμη γνώση που προσέφεραν στα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια “Α΄ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς”.

 

“Κατόπιν της παρακολούθησης των σεμιναρίων αυτών θα θέλαμε να προτρέψουμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αντίστοιχα σεμινάρια του Ε.Ε.Σ, διότι η εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για τη ζωή όλων” αναφέρει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια