Παραιτήσεις Στείρη, Ρουμελιώτη από υπεύθυνοι σε τομείς της ΝΟΔΕ Αργολίδας λόγω αδυναμίας συνεργασίας με Σχοινοχωρίτη

 

Με κοινή δήλωσή τους, δύο μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας της ΝΔ, ο Σπύρος Στείρης και ο Παντελής Ρουμελιώτης, ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από αντιπρόεδρος και υπεύθυνοι σε τομείς δράσης της ΝΟΔΕ (Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας) λόγω πλήρους αδυναμίας συνεργασίας τους με τον πρόεδρο Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

 

Όπως αναφέρουν:

 

Με την παρούσα γνωστοποιούμε τις παραιτήσεις μας από υπεύθυνοι σε τομείς Δράσης της ΝΟΔΕ Αργολίδας λόγω πλήρους αδυναμίας συνεργασίας με τον πρόεδρο Σχοινοχωρίτη Δημήτρη.

 

Δεχθήκαμε τις θέσεις που μας πρότεινε ο πρόεδρος σεβόμενοι την ετυμηγορία των εσωκομματικών εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή μας για ανιδιοτελή προσφορά στο κόμμα, στα μέλη του και στους πολίτες του Νομού.

 

Η μέχρι σήμερα πορεία απέδειξε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και δεν γίνεται σεβαστή η ετυμηγορία των μελών της Νέας Δημοκρατίας όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου 2018.

 

Για αυτό και ο Σπύρος Στείρης παραιτείται από Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Αργολίδας και βοηθός υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Ο Παντελής Ρουμελιώτης από υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

 

Παραμένουμε μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας θέση ευθύνης που μας έδωσε με την εμπιστοσύνη του ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα και συνεχίζουμε τον αγώνα για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη με γνώμονα το απόσπασμα από την τελευταία του ομιλία στην Πρέβεζα: «Εμείς βάζουμε απέναντι στο ψέμα και στο σκοτάδι, το φως και την αλήθεια».

 

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας χωρίς εκπτώσεις, ως μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας, και να ενημερώνουμε τους πολίτες της Αργολίδας και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό.

 

Με τιμή,
Στείρης Σπύρος, Οικονομολόγος Mcs, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Ρουμελιώτης Παντελής,  Καθηγητής Πληροφορικής

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια