Ημερίδα στο Άργος: “Νους υγιής εν σώματι υγιεί”

 

Ο Σύλλογος Πρωτέας-Family Sports Club με την υποστήριξη του Ιατρικού Αθλητικού Κέντρου Syndiagnosi Health Perfomance και την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός, διοργανώνει αθλητική επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» με στόχο την ενημέρωση και τον παραγωγικό προβληματισμό όλων των εμπλεκόμενων με τον αθλητισμό.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, από τις 11 πμ έως τη 1μμ.

 

Η ανάπτυξη του αθλητισμού και η γρήγορη εξάπλωσή του, οδηγεί στην αναγκαστική ενημέρωση και υποστήριξη του αθλητισμού από επιστήμονες με εξειδίκευση στις ιατρικές και αθλητικό-ιατρικές επιστήμες .

 

Ομιλητές θα είναι ο εργοφυσιολόγος καθηγητής Κος Καρατζάνος Λευτέρης με θέμα «Η υγεία της Άσκησης», καθώς και ο Κος Τσίρος Χαράλαμπος με θέμα «Η Συμβουλευτική Ψυχολογία στην ανάπτυξη των επιδόσεων».

 

Η ημερίδα απευθύνετε σε αθλητές ,γονείς ,παράγοντες του αθλητισμού, προπονητές και γενικότερα σε όλους τους εμπλεκόμενους λάτρεις του αθλητισμού.

 

 

 

 

 

Πρόσφατα σχόλια