«Πρωταθλητές» με 59 θέσεις Μαθητείας το 1ο ΕΠΑ.Λ. & 1ο Ε.Κ. Άργους

 

Όπως φαίνεται στον συνημμένο πίνακα με τις θέσεις μαθητείας που περιλαμβάνεται στην υπ’ αριθμ. 9815/27-09-2018 «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ –ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019» της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, το 1ο ΕΠΑ.Λ. & 1ο Ε.Κ. ΑΡΓΟΥΣ εξασφάλισαν για τους μαθητές τους 59 θέσεις Μαθητείας σε φορείς του δημοσίου & ευρύτερου δημοσίου τομέα και ιδιώτες της περιοχής του Άργους και είναι οι περισσότερες από όλα τα ΕΠΑΛ της Περιφέρειας.

 

 

Οι θέσεις αυτές αφορούν αποφοίτους των παρακάτω ειδικοτήτων:

 

1. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
2. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
3. Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών
4. Τεχνικός Οχημάτων
5. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών

 

Οι 20 θέσεις αφορούν φορείς του δημοσίου & ευρύτερου δημοσίου τομέα (Δήμος Άργους – Μυκηνών, ΔΕΥΑΑΡΜ, ΚΕΔΑΜ, Επιμελητήριο Αργολίδας και Νοσοκομείο Άργους) ενώ οι υπόλοιπες 39 σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις της περιοχής.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο προσωπικό του 1ου ΕΠΑ.Λ. και 1ου Ε.Κ. Αργους που με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να εξασφαλίσουν τις θέσεις αυτές για τους αποφοίτους τους, όσο και στους φορείς και τις επιχειρήσεις που στήριξαν εμπράκτως το θεσμό της Μαθητείας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 12.00 έως και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται:

 

1ο ΕΠΑ.Λ. & 1ο Ε.Κ. Άργους
2ο χιλ. οδού ΄Αργους – Ναυπλίου.
Τηλ. : 27510 – 66186 & 23545

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.