Τρεις νέες θέσεις ιατρών για τα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου Άργους

 

Ψηφίστηκε την Πέμπτη στη Βουλή τροπολογία του Υπουργείου Υγείας στην οποία προβλέπεται η σύσταση 3 θέσεων ειδικευμένων ιατρών Ε.Σ.Υ., για τη στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) της Οργανικής Μονάδας της έδρας (Άργους) του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

 

Ταυτόχρονα, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και την 6η Υ.Π.Ε. εξασφάλισε την άμεση προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων.

 

Σύντομα, οι τρεις νέες θέσεις ιατρών που θα προστεθούν στο πλέον νευραλγικό τμήμα των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου θα ενδυναμώσουν ουσιαστικά το εύρος αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

 

Το Γ.Ν. Αργολίδας προχωρά με σταθερά και αποφασιστικά βήματα και κάνει επιτέλους πραγματικότητα τη δημιουργία και στελέχωση ενός σύγχρονου Τ.Ε.Π. που θα ανταποκρίνεται με επάρκεια και αξιοπιστία στις καθημερινές ανάγκες για την άμεση και ουσιαστική αντιμετώπιση του επείγοντος περιστατικού, καλύπτοντας αποτελεσματικά και υπεύθυνα τις ανάγκες των πολιτών της Αργολίδας

 

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολιδας

Αγγελική Φλώκου

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια