Θα δοθεί παράταση στις δηλώσεις των γεωτρήσεων

 

Σε συνέχεια των σημαντικών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στους αγρότες της Αργολίδας, αλλά και ολόκληρης της χώρας με το θέμα των δηλώσεων προς τη ΔΕΗ, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των γεωτρήσεων και την παροχή αγροτικού ρεύματος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γ. Μανιάτης επικοινώνησε σήμερα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Μανώλη Παναγιωτάκη και του ζήτησε τόσο την απλοποίηση των διαδικασιών, όσο και κυρίως τη χορήγηση παράτασης της προθεσμίας μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

 

Οι λόγοι είναι αντικειμενικοί και στηρίζονται κυρίως στην αδυναμία των υπηρεσιών των Δήμων και των Περιφερειών της χώρας, να ανταποκριθούν έγκαιρα στις δεκάδες χιλιάδες αιτήσεων που έχουν υποβληθεί.

 

Ο διοικητής της ΔΕΗ, κ. Μανώλης Παναγιωτάκης, διαβεβαίωσε τον Γ. Μανιάτη ότι είναι γνώστης του προβλήματος και οι υπηρεσίες της ΔΕΗ πρόκειται να δώσουν σχετική παράταση για μετά την 30η Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια