Επίσκεψη Γκιόλα στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Αργολίδας

 

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Αργολίδας στο Ναύπλιο.

 

Συναντήθηκε και ενημερώθηκε διαδοχικά από τους διευθυντές, της Πρωτοβάθμιας κ. Σίδερη Δημήτρη και της Δευτεροβάθμιας κ. Γαληνό Γιάννη, όπως επίσης και από συνεργάτες και το προσωπικό των Διευθύνσεων.

 

Πληροφορήθηκε για την προετοιμασία και την ετοιμότητα στην κάλυψη των σχολείων του νομού, το απαιτούμενο διδακτικό προσωπικό, που φέτος είναι εγκαίρως και επαρκώς στελεχωμένο στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

 

Από την ενημέρωση και την συζήτηση που επακολούθησε προέκυψε η σχεδόν πλήρης κάλυψη των θέσεων του διδακτικού προσωπικού με αναπληρωτές, αφού φέτος η έγκαιρη πρόσληψη των αναπληρωτών ανήλθε στον αριθμό των 19.480 εκπαιδευτικών πανελλαδικά.

 

Ο βουλευτής εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας θα έχουν τεταμένη την προσοχή και το ενδιαφέρον τους για την επίλυση των προβλημάτων που θα παρουσιάζονται στη διάρκεια του σχολικού έτους ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι και η βούληση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης είναι η σταδιακή προκήρυξη μόνιμων θέσεων εκπαιδευτικών, που βέβαια εξαρτάται από το σύνολο των αναγκών και της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας.

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια