Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Άργους ευχαριστεί τον Β. Τζαβέλλα

 

Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο του Ομίλου Αντισφαίρισης Άργους

 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Άργους αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Τζαβέλλα, Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους – Μυκηνών, για την αμέριστη συμπαράστασή του στην συντήρηση των γηπέδων τένις στο ΔΑΚ Άργους.

 

Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας το αποτέλεσμα των προσπαθειών του μόνο ικανοποίηση προκαλεί: τα γήπεδα ανανεώθηκαν πραγματικά, οι περισσότερες φθορές αποκαταστάθηκαν, ο περιβάλλων χώρος βάφτηκε και καθαρίστηκε. Απομένει ο εκσυγχρονισμός του φωτισμού και ένας αποθηκευτικός χώρος , ώστε όλη η εγκατάσταση να γίνει λειτουργική για περισσότερες ώρες και η δουλειά των προπονητών πιο εύκολη.

 

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όσους ενδιαφέρονται για το τένις στην πόλη μας να γνωρίσουν αυτόν τον νέο χώρο. Είναι εξάλλου γνωστό ότι το άθλημα της αντισφαίρισης συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα, γυμνάζει άριστα το σώμα και το πνεύμα και κυρίως έχει διάρκεια… μιας ζωής! Δεν είναι σε καμιά περίπτωση άθλημα για τους λίγους και πλούσιους , αφού ο εξοπλισμός και η προπόνηση είναι σήμερα πιο προσιτά από ποτέ και δημιουργεί φιλίες εφάμιλλες των ομαδικών αθλημάτων.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια