25 επιτυχόντες του 1ου ΕΠΑΛ Άργους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

 

25 μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους πέτυχαν σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

Ο Διευθυντής, οι καθηγητές και οι καθηγήτριες του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους συγχαίρουν τους απόφοιτους του σχολείου για την εισαγωγή τους σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μετά την επιτυχή συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. 2018 και τους εύχονται καλή ακαδημαϊκή πορεία και προσωπική εξέλιξη.

 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του 1ου ΕΠΑΛ Άργους:

 

Σε όσους αποφοίτους επέλεξαν την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, με εφόδιο το Πτυχίο Ειδικότητας ΕΠΑ.Λ., εύχονται καλή δύναμη και προκοπή. Εάν στο μέλλον θελήσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση – μέσω πανελλαδικών εξετάσεων – ή να φοιτήσουν στις διετείς δομές εκπαίδευσης των ΑΕΙ που θα λειτουργήσουν ειδικά για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ.

 

Επιλογή, επίσης, αποτελεί η συνέχιση των σπουδών πολλών αποφοίτων στο τέταρτο έτος της Μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ. Έτσι, θα αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία στην ειδικότητά τους – έμμισθη και με ασφάλεια – και συγχρόνως θα επιτύχουν αναβάθμιση του Πτυχίου τους σε επίπεδο 5.

 

Σε όλες και όλους τις/τους αποφοίτους μας, καθώς και στις οικογένειες και όλους όσους τους στήριξαν και συνεχίζουν να τους στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά τους, οι καθηγητές εύχονται υγεία, πρόοδο και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στην ζωή τους και δηλώνουν υπερήφανοι και χαρούμενοι για όλα όσα πετυχαίνει η καθεμιά και ο καθένας στη ζωή τους.

 

Μεταξύ των φετινών αποφοίτων του ΕΠΑΛ είναι και τρεις που πέρασαν ως πρώτοι στις σχολές τους.

 

 

Πίνακας επιτυχόντων μαθητών 2018

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια