Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ

 

Οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.

 

Να θυμήσουμε πως από φέτος καταργήθηκε η ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα σχολεία.

 

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας.

 

Οι συνολικές θέσεις εισακτέων στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ για το 2018-19 είναι 74.692 (δεν περιλαμβάνονται οι περίπου 3.000 θέσεις των στρατιωτικών κ.ά. σχολών, που ορίζονται από τα εποπτεύοντα υπουργεία).

 

Δείτε τις βάσεις ΕΔΩ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

– Για το ημερήσιο Γενικό Λύκειο

– Για το εσπερινό Γενικό Λύκειο

– Για το ημερήσιο ΕΠΑΛ

– Για το εσπερινό ΕΠΑΛ

– Του 10% Γενικού Λυκείου 2017

– Του 10% Γενικού Λυκείου 2016

– Του 10% ΕΠΑΛ 2017

– Του 10% ΕΠΑΛ 2016

– Των Αλλογενών εκτός ΕΕ

– Των Αλλογενών ΕΕ

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια