Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

H Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας καλεί στην Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου

 

Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου, σχετικά με τη συμμετοχή της στην Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου, το Δ.Σ. της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ):

 

Η πρώτη εβδομάδα της μεγάλης έκθεσης βιβλίου 2018 του Ναυπλίου έχει ήδη ολοκληρωθεί με θετικά αποτελέσματα για τους εκδότες και για την ΕΣΛΑ. Πρόκειται για κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν σε επαφή με το βιβλίο, να ξεφυλλίσουν τις σελίδες του, να αναζητήσουν εκδόσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, να συζητήσουν με τους εκδότες για τις τάσεις που καταγράφονται, να ακούσουν και να εμπιστευτούν τους δικούς τους προβληματισμούς.

 

Η Έκθεση Βιβλίου 2018 δεν είναι απλά μια μεγάλη καλοκαιρινή υπαίθρια αγορά βιβλίων, είναι κυρίως ένας τόπος συνάντησης για τον γραπτό μας πολιτισμό και μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες, να ανανεώσουμε διαθέσεις, να εμπλουτίσουμε το αναγνωστικό κοινό στις πόλεις μας.

 

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, συμμετέχει έχοντας εμπλουτίσει με νέες εκδόσεις και νέους δημιουργούς την έκθεση αυτή. Καλούμε τους πολίτες της Αργολίδας να επισκεφθούν την έκθεση και να χαρούν αυτήν τη μεγάλη γιορτή του βιβλίου. Προτείνουμε στις φίλες και τους φίλους εκτός Αργολίδας να συνδυάσουν μια περιήγηση στις ομορφιές του τόπου με μια επίσκεψη στην Έκθεση Βιβλίου 2018.

 

Ας συναντηθούμε σε μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις πολιτισμού, για έναν διάλογο σχετικά με την πνευματική δημιουργία και τη σημασία της για το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας μας.

 

 

 

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια