Ο Ε.Ε.Σ. Άργους ευχαριστεί το σύλλογο Κρύας Βρύσης για την οικονομική προσφορά στους πυρόπληκτους

 

Τις ευχαριστίες του προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης «Ο Κτενιάς» εκφράζει το Τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την προσφορά των 700 ευρώ (τα κέρδη από το πανηγύρι του χωριού) για οικονομική βοήθεια των πυρόπληκτων. Τα χρήματα κατατέθηκαν στο λογαριασμό του Ερυθρού Σταυρού.

 

Η ευχαριστήρια επιστολή

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης «Ο ΚΤΕΝΙΑΣ» για την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται στην Αττική από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

 

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε το Τμήμα μας με την διάθεση του ποσού των επτακοσίων (700) ευρώ, κέρδη από το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής για την κάλυψη άμεσων βιοτικών αναγκών των συνανθρώπων μας.

 

Τέτοιου είδους χειρονομίες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο στη συνέχιση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού μας έργου.

 

Χρειαζόμαστε δίπλα μας ανθρώπους σαν εσάς με Αγάπη, Πίστη, Αφοσίωση σε ιδανικά, αρχές και αξίες με μεγαλείο ψυχής.

 

Σας ευχαριστούμε!

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.