Σημαντική στήριξη από τους φορείς και κατοίκους του Τολού στους πυροπαθείς

Φωτογραφία (από αριστερά): Γιάννης Γεωργιδάκης (Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού), Δημήτρης Μπακέας (Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ ), Αναστάσιος Κουγιας (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού)

 

 

Οι φορείς και οι κάτοικοι του Τολού στήριξαν ενεργά την προσπάθεια συγκέντρωσης τροϕίμων και ϕαρμάκων από το Δήμο Ναυπλιέων καθώς συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Επαγγελματιών ασχολούμενων με τον Τουρισμό, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και οι κάτοικοι του Τολού, συγκέντρωσαν από την Τετάρτη 25 Ιουλίου έως την Παρασκευή 27 Ιουλίου στο Κ.Ε.Π. Τολού, είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την ϕονική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική τη Δευτέρα 23 Ιουλίου. Όλα τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν την Παρασκευή 27 Ιουλίου στο χώρο του ΔΟΚΟΙΠΑΝ του Δήμου Ναυπλιέων, στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο.

 

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των φορέων:

 

“Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προς ανακούϕιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Εκϕράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη αλληλεγγύη μας σε όλους τους πληγέντες”.