Κοινωνία

ΕΛΜΕ, Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων Αργολίδας, Ομάδα Γυναικών Άργους συμμετέχουν στη σύσκεψη για την Υγεία

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας, συμμετέχει στην κοινή σύσκεψη σωματείων και φορέων που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιουλίου στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας (Άργος), στις 20:00, με θέμα τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της ΥΓΕΙΑΣ και το σχεδιασμό της δράσης μας ενάντια στην υποβάθμιση και την υποχρηματοδότηση της δημόσιας υγείας και πρόνοιας…

 

Η Υγείακαι περίθαλψη μας, κυριολεκτικά η ίδια η ζωή μας,βρίσκεται σε κίνδυνο, παρά τις φιλότιμες και υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού-νοσηλευτικού-βοηθητικού προσωπικού των μονάδων υγείας, αποτέλεσμα της όλο και πιο μειωμένηsκρατικής χρηματοδότησηs και της πολιτικής που εφαρμόζεται.Συνειδητά υποβαθμίζονται οι παροχές υγείας – πρόνοιας και μεταφέρουν νέα πρόσθετα βάρη στις πλάτες των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

 

Ένα σύγχρονο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας και Πρόνοιας, που θα καλύπτει πλήρως τις λαϊκές ανάγκες και θα εξασφαλίζει μόνιμη, σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα σε όλους τους εργαζόμενους.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΥΣ

 

Η Ομάδα Γυναικών Άργους, συμμετέχει στη σύσκεψη σωματείων και φορέων του νομού που θα γίνει την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας (Άργος) στις 8 μμ, με πρωτοβουλία του Σωματείου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών, για τα θέματα στο χώρο της υγείας.

 

Οι περικοπές της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας, έχουν σαν αποτέλεσμα την υπολειτουργία των δημόσιων δομών υγείας. Υπάρχει έλλειψη σε ιατρικό νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό με τα γνωστά αποτελέσματα, τόσο στις συνθήκες δουλειάς των υγειονομικών, όσο και στους ασθενείς, όπως λίστες αναμονής, λίστες χειρουργείων, λίστες για θεραπείες, διαγνωστικές εξετάσεις. Έτσι οι ασθενείς, αναγκάζονται να καταφεύγουν στον ιδιωτικό τομέα και να πληρώνουν αδρά για την υγεία τους. Ιδιαίτερα επιβαρύνονται οι γυναίκες για τις αυξημένες τους ανάγκες, λόγω του αναπαραγωγικού τους ρόλου αλλά και της εντατικοποιημένης εργασίας που βιώνουν, στο νομό και όχι μόνο.

 

Καλούμε τους γυναικείους συλλόγους, όλες τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να συντονίσουμε τα βήματα μας και να διεκδικήσουμε δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας – πρόνοιας, χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη σωματείων και φορέων με αντικείμενο τα προβλήματα των νοσοκομείων και γενικότερα του χώρου της υγείας στο νομό μας. Η σύσκεψη θα γίνει, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, στο Εργατικό Κέντρο Άργους και ώρα 8 μμ.

 

Καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν για την υπεράσπιση του δικαιώματος της Δημόσιας Υγείας.

 

 

 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

1 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

1 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Συγκρούσεις στην απεργία του Σικάγου το 1886, αφίσα με…

8 ώρες πριν

Νέα τμήματα ραπτικής αρχαρίων στο Colour’s Spot στο Ναύπλιο

Νέα τμήματα ραπτικής αρχαρίων θα λειτουργήσουν από τον Μάιο στο Colour's Spot στο Ναύπλιο (Αντωνοπούλων…

12 ώρες πριν

Διάλυση της εργολαβίας για το έργο του κόμβου Μυκηνών – Τι λέει η “Νέα Πελοπόννησος”

Διάλυση της εργολαβίας για το έργο του κόμβου Μυκηνών Στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού…

14 ώρες πριν

Το πρόγραμμα του εορτασμού του Αγίου Πέτρου στο Άργος

Το πρόγραμμα του εορτασμού του Αγίου Πέτρου στο Άργος Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και οκαθεδρικός ιερός…

16 ώρες πριν

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας για το Δώρο Πάσχα

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Μπροστά στον καταιγισμό παραπληροφόρησης της εργοδοσίας, που…

18 ώρες πριν

Περιηγήσεις στα θρησκευτικά μνημεία του Δήμου Ναυπλιέων

Περιηγήσεις στα θρησκευτικά μνημεία του Ναυπλίου και της Αγίας Τριάδας διοργανώνονται από τον Δήμο Ναυπλιέων…

18 ώρες πριν