Νέος προπονητής του Παναργειακού ο Γιώργος Αντωνόπουλος

391 Likes
17 Shares
0 Comments

 

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Παναργειακού, ο οποίος θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα από τη διοίκηση της ομάδας.

 

O Γ. Αντωνόπουλος επί 3 χρόνια ήταν προπονητής του Παναρκαδικού στον οποίο είχε δοθεί από τον Αστέρα Τρίπολης, με σκοπό να προωθεί να προωθεί στη δεύτερη ομάδα της Τρίπολης νεαρούς από την Ακαδημία του Αστέρα και να τους εξελίσσει ποδοσφαιρικά.

 

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος θα αποκτηθεί ως αυτόνομος προπονητής στον Παναργειακό.

 

Σε ανακοίνωσή του για τη λύση της συνεργασίας του με τις ομάδες της Τρίπολης αναφέρει:

 

“Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους δυο ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης κ.κ. Μπάκο και Καυμενάκη, τον κ. Δημήτρη Μποροβήλο, τη διοίκηση του συλλόγου καθώς και όλους του εργαζομένους της ΠΑΕ.

 

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που τόσο ως ποδοσφαιριστή το 2003 όσο και ως προπονητή το 2014 με βοήθησαν στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να διδαχθώ από αξιόλογους προπονητές που δούλεψαν στο σύλλογο.

 

Νιώθω τυχερός που υπήρξα βοηθός ενός εξαιρετικού προπονητή και σπουδαίου ανθρώπου του κ. Στάικου Βεργέτη. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου του Παναρκαδικού που για τρεις συνεχόμενες χρονιές με «αγκάλιασε» και μου εμπιστεύτηκε τη θέση του προπονητή. Εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του.

 

Συνεργάστηκα με ποδοσφαιριστές που με το ήθος τους,την εργατικότητα,την αυταπάρνηση και την αγωνιστική τους συμπεριφορά πέτυχαν σπουδαία πράγματα κ νιώθω πραγματικά περήφανος γι’ αυτούς. Σταθήκανε με θάρρος μπροστά στις δυσκολίες και το ευχαριστώ για εκείνους είναι λίγο.

 

Τέλος θα ήθελα εγώ κ η οικογένεια μου να ευχαριστήσουμε τη πόλη της Τρίπολης που μας φιλοξένησε με σεβασμό κ αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.

 

Με εκτίμηση Γιώργος Αντωνοπουλος “.

 

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.