Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, ένας 50χρονος αλλοδαπός για κατοχή 2.090 λαθραίων πακέτων τσιγάρων.
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο του 50χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν 80 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στο Άργος, βρέθηκαν ακόμη 2.010 λαθραία πακέτα τσιγάρων, που επίσης δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων καθώς και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.