Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Άργος: Θέσεις φορτοεκφόρτωσης 24 ώρες το 24ωρο;

 

Στην οδό Καποδιστρίου στο Άργος, μπροστά από το κτήριο όπου πριν από μερικούς μήνες λειτουργούσαν τα ΕΛΤΑ και απέναντι από σούπερ μάρκετ υπάρχουν πινακίδες που απαγορεύουν τη στάθμευση και επιτρέπουν μόνο για φορτοεκφόρτωση. Πιθανόν οι πινακίδες να έχουν ξεμείνει από την περίοδο των ΕΛΤΑ, πιθανόν να αφορούν το απέναντι σούπερ μάρκετ (άραγε γιατί η εκφόρτωση δεν γίνεται από την άλλη πλευρά του δρόμου όπου βρίσκεται το κατάστημα ώστε να μη δημιουργείται και κυκλοφοριακό πρόβλημα;).

 

Όπως και να ’χει, οι συγκεκριμένες πινακίδες έχουν προκαλέσει αναστάτωση και εκνευρισμό σε οδηγούς και κυρίως σε άτομα που κατοικούν στην περιοχή. Αν οι πινακίδες αφορούν τα πρώην ΕΛΤΑ πρέπει να βγουν και να απελευθερωθούν θέσεις στάθμευσης.  Αν αφορούν το σούπερ μάρκετ πρέπει να αναγραφούν (όπως συμβαίνει σε ανάλογες πινακίδες) οι ώρες φορτοεκφόρτωσης (βλ. φωτογραφία από πινακίδα από άλλη περιοχή).

 

 

Δεν είναι δυνατόν να απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων 24 ώρες το 24ωρο, ακόμα και όποτε δεν λειτουργεί το σούπερ μάρκετ.

 

Ας το δουν το θέμα οι αρμόδιοι του Δήμου…