Καμπόσος για την επίθεση στον Μπουτάρη: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»

 

Φωτογραφία επίθεσης: ΙΝ ΤΙΜΕ

 

Ενώ ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε τη φασιστική επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, υπήρξε ένας συνάδελφός του που απ’ ότι φαίνεται χάρηκε για την επίθεση… Πρόκειται για τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών και πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρη Καμπόσο.

 

Ο Δ. Καμπόσος, ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook το βίντεο της επίθεσης και έλαβε εκατοντάδες λάικ, ακόμα και από δημοτικούς συμβούλους. Το βίντεο το κοινοποίησε από τη σελίδα «Ξύπνα Ελλάδα» όπου περισσότερα από 1.000 άτομα «έκαναν πάρτι» με χυδαία φασιστικά σχόλια.

 

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν σε αυτή τη λίστα των σχολίων δίνοντας πιθανόν το έναυσμα για τα υπόλοιπα που ακολούθησαν.

 

Έγραψε: «Αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ».

 

Σύμφωνα δηλαδή με τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι προδότης…

 

 

Για μια ακόμη φορά επικρότησε τραμπουκισμούς. Μην ξεχνάμε ότι όσους στο Άργος έχουν αντίθετη με αυτόν γνώμη τους αποκαλεί «εχθρούς της πόλης» και στο παρελθόν, απευθυνόμενος στους δημότες, έχει αναφέρει γι’ αυτούς: «Αν πειράξουν το στολίδι (της ανάπλασης) να τους πάρετε με τα στειλιάρια».

 

Άραγε η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του κ. Καμπόσου, που τον στηρίζει στις εκλογικές αναμετρήσεις, ποια άποψη έχει σχετικά με τον σχολιασμό περί «προδότη» Μπουτάρη; Είναι αρκετό απλά να καταδικάζει τη «φασιστική επίθεση πατριδοκάπηλων»;

 

Γιώργος Νικολόπουλος

 

Διαβάστε ακόμη: «Δεν το έγραψα εγώ αλλά συνεργάτης μου» – Κατέβασε την ανάρτηση για Μπουτάρη ο Καμπόσος αλλά όχι το σχόλιο