«Δεν το έγραψα εγώ αλλά συνεργάτης μου» – Κατέβασε την ανάρτηση για Μπουτάρη ο Καμπόσος αλλά όχι το σχόλιο…

 

Εκατοντάδες άτομα ταυτίστηκαν τις τελευταίες ώρες με το χυδαίο σχόλιο του δημάρχου Άργους – Μυκηνών που υπερασπιζόταν τη φασιστική επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη. Ωστόσο, ακόμα κι αυτοί απογοητεύτηκαν μιας και ο ίδιος δήλωσε πως διαφωνεί με την ανάρτηση…

 

Ο Δ. Καμπόσος κατέβασε την ανάρτηση από το προφίλ του αλλά όχι και το σχόλιο που έγραψε στη σελίδα «Ξύπνα Ελλάδα»: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Άγγελου Προβολισιάνου στο «Κουτί της Πανδώρας», ο κ. Καμπόσος δήλωσε ότι διαφωνεί με την ανάρτηση και πως το σχόλιο το έγραψε …συνεργάτης του και όχι ο ίδιος. Βέβαια, ο ίδιος ακόμη (Κυριακή 7.15 μμ) δεν έχει σβήσει το σχόλιο ούτε έχει ζητήσει από τον κ. Μπουτάρη συγνώμη για όσα έγραψε ο συνεργάτης του!

 

 

 

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ:

 

«Δεν το έκανα εγώ, το έκανε συνεργάτης μου»

 

Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, ο οποίος υποστήριξε πως εκείνος δεν έχει γράψει τίποτα στο προσωπικό του προφίλ και πως το λογαριασμό του τον διαχειρίζονται οι συνεργάτες του.

 

«Ταξιδεύω από χθες το βράδυ και δεν το έχω δει. Αν το έχει κάνει κάποιος από το γραφείο, θα το δω και θα το κατεβάσω» μας είπε, συμπληρώνοντας πως διαφωνεί με την ανάρτηση. Όταν πήραμε το θάρρος να τον ρωτήσουμε πού ταξιδεύει δυο μέρες, μας διευκρίνισε ότι τελικά ταξιδεύει από τις πρώτες πρωινές ώρες, αν και η ανάρτηση ήταν στο προφίλ του τουλάχιστον 16 ώρες.

 

«Ε, εντάξει ποιος ξέρει… δεν το είχα προσέξει» απάντησε ως προς το γεγονός ότι η ανάρτηση υπάρχει στο προφίλ του από εχθές.

 

Να σημειωθεί πως ο κ. Καμπόσος ξανά επικοινώνησε μαζί μας, δηλώνοντάς μας πως κατέβασε την ανάρτηση και πως θα μάθει όταν επιστρέψει στο γραφείο του ποιος ανέβασε το post. «Αυτά συμβαίνουν… Τι να λέμε τώρα…» κατέληξε.

 

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο www.koutipandoras.gr

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Καμπόσος για την επίθεση στον Μπουτάρη: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»