Παντελής Ρουμελιώτης (υπ. μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ Αργολίδας): Ενωμένοι, μπορούμε καλύτερα και μπορούμε περισσότερα…

 

Ο εκπαιδευτικός Παντελής Ρουμελιώτης είναι υποψήφιο μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 13 Μαΐου. Απευθυνόμενος προς τα μέλη του κόμματός του αναφέρει:

 

Φίλες και φίλοι,
την Κυριακή 13/5/2018 διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των τοπικών οργάνων.

 

Αυτές οι εκλογές είναι ένα ακόμη, σημαντικό βήμα στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ανανέωσης του κόμματός μας, την οποία ξεκίνησε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα της εκλογής του που συνεχίζεται με καθημερινές, μικρές και μεγαλύτερες μάχες.

 

Σε αυτές τις εκλογές για πρώτη φορά οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Νομαρχιακών και Τοπικών Οργανώσεων εκλέγονται απευθείας από τα εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ. Φίλες και φίλοι, θέτω την υποψηφιότητά μου για μέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας στην κρίση των οργανωμένων μελών της παράταξής μας.

 

Για να ξανακερδίσουμε την κοινωνία. Να φέρουμε κοντά μας όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, και να τους καταστήσουμε συνοδοιπόρους στο ταξίδι για την Ελλάδα που αξίζουμε!

 

Το διαβατήριο το κρατάμε όλοι εμείς στα χέρια μας. Και ο πρόλογος γράφεται με τη συμμετοχή σας στις επερχόμενες εκλογές.

 

Ραντεβού στην πρώτη από τις πολλές κάλπες των αγώνων που έρχονται.

 

Ενωμένοι, μπορούμε καλύτερα και μπορούμε περισσότερα. Ενωμένοι συνεχίζουμε.

Ευχαριστώ
Παντελής Ρουμελιώτης, υποψήφιο μέλος ΝΟΔΕ Αργολίδας