Ένα πρωτότυπο happening στο νέο κατάστημα «Pets & Friends», στην Αργολίδα

 

Στον κόσμο του Pets & Friends, είμαστε όλοι… φίλοι!

 

 

Ένα πρωτότυπο happening, μια μοναδική ημέρα γνωριμίας διοργανώνει η ομάδα των καταστημάτων PETS & FRIENDS με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου μας καταστήματος, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10:30 έως τις 14:30 στο χώρο του parking του νέου καταστήματος PETS & FRIENDS, στο 4ο χλμ Ε.Ο. Άργους – Ναυπλίου, περιοχή Δαλαμανάρα.

 

 

Με σύνθημα: “Ελάτε να γνωριστούμε…” το parking του καταστήματος PETS & FRIENDS θα μετατραπεί σε έναν μικρό πολυθεματικό παιχνιδότοπο για σκύλους, στον οποίο θα συναντήσετε εκπλήξεις, πολλά δωρά, παιχνίδια, μουσική, πολλές ευκαιρίες κοινωνικοποίησης αλλά και σημαντικές συμβουλές για την εκπαίδευση και την υγεία των μικρών τετράποδών σας φίλων!

 

 

Για όλες τις πληροφορίες αλλά και ερωτήσεις γύρω από την εκπαίδευση του σκύλου σας θα είναι μαζί μας η Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων, Barking Stars. Η γλώσσα του σώματος ενός σκύλου, που οδηγεί στην κατανόηση της συμπεριφοράς του, βοηθά στην άνετη και εύκολη συμβίωση μαζί του. Και αυτή τη μέρα θα λάβετε σημαντική γνώση για αυτά!

 

 

Επίσης, μαζί μας θα είναι η Εθελοντική Ομάδα Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και Οργανισμών) τα μέλη της οποίας, μέσα από μια σειρά βιωματικών δράσεων θα εκπαιδεύσουν και θα ενημερώσουν μικρούς και μεγάλους κηδεμόνες και φίλους των μικρών ζώων σχετικά με την αρμονική συμβίωση ανθρώπου και σκύλου. Ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα μέσω μιας σειράς παιδικών δραστηριοτήτων αλλά και μέσω του facepainting να “ταξιδέψουν” στον μαγικό κόσμο των ζώων.

 

 

Την ίδια ημέρα θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε και τον Φιλοζωικό Σύλλογο Άργους “ΛΑΪΖΑ”, οι εθελοντές του οποίου θα μας ενημερώσουν για το πολύτιμο έργο τους, αλλά και την αξία της υπεύθυνης υιοθεσίας ενός σκύλου. Επίσης, θα μπορείτε να εκδηλώσετε στους εθελοντές το ενδιαφέρον σας για μια μελλοντική υιοθεσία!

 

 

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορέσετε να πάρετε επίσης συμβουλές για την υγεία και την φροντίδα του μικρού σας φίλου, από τον κτηνίατρο που θα παραβρίσκεται στον χώρο.

 

 

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η σειρά διατροφής TRAINER ενώ θα συμμετέχουν οι εταιρείες: EQUILIBRIO, AMBROSIA, FORTHGLADE και MARK & CHAPPELL.

 

 

 

Στα καταστήματα PETS & FRIENDS διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων και αξεσουάρ για όλα τα ζώα συντροφιάς. Διαφοροποιούμαστε μάλιστα, καθώς έχουμε επιλέξει με προσοχή καινοτόμα προϊόντα διατροφής, αξεσουάρ αλλά και όλους τους συνεργάτες μας, ώστε όλα αυτά μαζί σε έναν απόλυτα επιτυχημένο συνδυασμό να προσφέρουν στο ζωάκι σας τόσο ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης όσο και μια άνετη και εύκολη συμβίωση μαζί σας.

 

 

Στο νέο μας κατάστημα, στο 4ο χλμ Ε.Ο. Άργους-Ναυπλίου, περιοχή Δαλαμανάρα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και ιδιαίτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές:

 

• Εξειδικευμένες σειρές διατροφής για τον σκύλο και τη γάτα
ΟΛΙΣΤΙΚΗ και ΦΥΣΙΚΗ διατροφή
• Προϊόντα PREMIUM
Μοναδικά Αξεσουάρ και παιχνίδια για τον σκύλο και τη γάτα
• Διατροφή και αξεσουάρ για πουλιά και μικρά ζώα

 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε, να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.