Η «Ιπτάμενη» Πηνελόπη Κομνηνού θα συμμετέχει και στα 50 μ. ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Η Πηνελόπη Κομνηνού με την προπονήτριά της Κατερίνα Δημακοπύλου

 

Η «Ιπτάμενη» Πηνελόπη Κομνηνού συμμετείχε σε αγώνες κολύμβησης το σαββατοκύριακο που πέρασε και πέτυχε την κατάκτηση ενός ακόμα ορίου πρόκρισης, στα 50μ. ελεύθερο, σημειώνοντας ταυτόχρονα και ατομικό ρεκόρ, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα γίνει τον Ιούλιο στην Θεσσαλονίκη.

 

Η Πηνελόπη Κομνηνού, με την προπονητική καθοδήγηση της προπονήτριας των «Ιπτάμενων Αργολίδας» Κατερίνας Δημακοπούλου έχει ήδη εξασφαλίσει από το χειμώνα που μας πέρασε τη συμμετοχή της και για τη φετινή χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης φέτος στη Θεσσαλονίκη.

 

Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της όπως και σε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας «Ιπτάμενοι» καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες στην Αργολίδα παρόλο που το κολυμβητήριο Ναύπλιου παραμένει τους χειμώνες κλειστό και αυτό δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία των κολυμβητών.

 

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.