Τα αποτελέσματα στον Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο – Τιμήθηκαν Κ. Καμπόσος, Τζ. Μπουλμέτη

 

Ανακοινώθηκαν τα (ανεπίσημα) αποτελέσματα του 13ου Αργειακού – Μυκηναϊκού Δρόμου που έγινε την Κυριακή 6 Μαΐου για τον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χιλιομέτρων (Μυκήνες – Άργος) και το δρόμο των 5,5 χιλιομέτρων.

 

Τα αποτελέσματα στον Ημιμαραθώνιο

 

Τα αποτελέσματα στα 5,5 χιλιόμετρα

 

 

 

Οι ειδικές βραβεύσεις του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου

 

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν κάποιες ειδικές βραβεύσεις στα πλαίσια του αθλητικού γεγονότος. Τιμήθηκαν ο Κώστας Καμπόσος για την μεγάλη του προσφορά στον Αθλητισμό και η Τζένη Μπουλμέτη για τις σημαντικές επιτυχίες της.

 

 

Ο Κώστας Καμπόσος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, γεννημένος στις Λίμνες Αργολίδας. Για χρόνια υπηρετούσε ως αθλητής τον κλασσικό αθλητισμό και είχε διακριθεί σαν πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης στον Ακοντισμό.

Ως προπονητής ανέδειξε πολλούς αθλητές με επιτυχίες εντός κι εκτός Ελλάδας, πανελληνιονίκες στα περισσότερα αθλήματα του στίβου όπως στα 600μ με την Λένα Σταυράτη , στο μήκος με τον Κώστα Τσιοτάκη , στον δίσκο με τον Χρήστο Μακρή και στα 1500μ με τον Τάκη Οικονόμου.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Κώστα Καμπόσου είναι οι πολλές και υψηλές διακρίσεις του Τάκη Οικονόμου στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο . Επίσης, με τη Βίκυ Κοτσοβού στον Ακοντισμό, έχοντας πανελλήνιες και βαλκανικές νίκες.

Με πίστη και αγάπη στα ιδεώδη και τις αξίες του κλασικού αθλητισμού, συνεχίζει αναδεικνύοντας νέους Πανελληνιονίκες, ανακαλύπτοντας ταλέντα με σκοπό να αναδειχθεί ο τόπος μας, μέσα από τον αθλητισμό, να ανθίσει το ανθρώπινο ταλέντο στη νέα γενιά.

 

 

 

 

Η Τζένη Μπουλμέτη είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, προπονήτρια του αθλητικού Συλλόγου “Νηριήδα”, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αργολίδα. Είναι κάτοικος Ήρας του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Εδω και 5 έτη ασχολείται με το τριαθλο σε αγωνιστικό επίπεδο με εξαιρετικές επιδόσεις. Για το έτος 2017 είναι Πρωταθλήτρια Τριάθλου στην Ελλάδα

Ασχολείται επίσης με την μεγαλύτερη απόσταση τριαθλου, συμμετέχοντας σε διοργανώσεις Ironman (4 χιλιόμετρα κολύμβηση 180 χιλιόμετρα ποδήλατο 42 χιλιόμετρα τρεξιμο) και έχοντας τον καλύτερο χρόνο (9ωρες 35λεπτα) για το έτος 2017 ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες.

Φέτος είναι μέλος της προ-ολυμπιακής ομάδας τριάθλου.

Τον Ιούνιο διεκδικεί στη Γαλλια την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman!