Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια της Διεύθυνσης Β’βαθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για ταινίες μικρού μήκους

 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το φετεινό Φεστιβάλ Τρίστρατο 2018′ διοργάνωσε δύο βιωματικά Σεμινάρια για ταινίες μικρού μήκους με θέμα: “Οπτικοακουστική Γλώσσα και Επικοινωνία”, ένα που απευθυνόταν σε Εκπαιδευτικούς και ένα που απευθυνόταν σε μαθητές/-τριες.

 

Τα Σεμινάρια υλοποιήθηκαν δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο υποστήριξης των Εκπαιδευτικών, αλλά και μαθητών/-τριών, βασισμένα στο υλικό του εγκεκριμένου προγράμματος «Πάμε Σινεμά» και καλύφθηκαν οικονομικά από την Περιφερεική Ενότητα Αργολίδας.

 

Tο σεμινάριο των Εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε στον χώρο Εκδηλώσεων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου από 10 πμ έως 5 μμ.

 

Αποτέλεσμα του σεμιναρίου ήταν το γύρισμα ταινίας μικρού μήκους με τίτλο “Το Κουλούρι”, η οποία βρίσκεται στην διαδικασία του μοντάζ.

 

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Ιωάννης Γιατράκος:

 

Ευχαριστούμε:

 

• τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλο Τάσσο και τους συνεργάτες του στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας κ. Καραγιάννη Τάσο, Δενέζη Βαγγέλη και Πλατή Δώρα (για την χρηματοδότηση των σεμιναρίων Μαθητών και Εκπαιδευτικών),

 

• τον Δήμο Ναυπλιέων, την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου κ. Κορομπίλη Μαρία και τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου κ. Μακρυπόδη Διονύση (για την παραχώρηση των χώρων υλοποίησης των σεμιναρίων) και τέλος

 

• τον Υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου κ. Καταρτζή Ιωάννη (για την υποστήριξη των σεμιναρίων και την διάθεση εξοπλισμού)