Η αντιπροσωπεία της Abbeville επισκέφθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

 

Την Παρασκευή 4 Μαΐου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους επισκέφθηκε η αντιπροσωπεία της Abbeville, της αδελφοποιημένης με το Άργος γαλλικής πόλης, με τον Δήμαρχο και δύο αντιδημάρχους. Η αντιπροσωπεία βρίσκεται στο Άργος για τον εορτασμό του Αγίου Πέτρου και τον εορτασμό των 25 ετών από την αδελφοποίηση των δύο πόλεων.

 

Τους υποδέχτηκαν οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης, το διδακτικό και λοιπό προσωπικό του σχολείου καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Στην προσφώνηση του ο Διευθυντής Π. Μουσταϊρας αναφέρθηκε στην ιστορία του σχολείου καθώς και στις δράσεις και τα προγράμματα που συμμετέχει.

 

Παρουσιάστηκε η κοινή δράση του σχολείου με σχολείο της Abbeville το σχολικό έτος 2013-2014 από την εκπαιδευτικό γαλλικής γλώσσας κα Μαρίκα Σαμπρή, η δράση των μαθητών της Ε’ τάξης στα πλαίσια του Let’s do it Greece από την κα Δέσποινα Χατζηγεωργίου εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας και τέλος μαθητές της ΣΤ’ τάξης χόρεψαν ελληνικούς χορούς υπό την καθοδήγηση της κας Έφης Σταματογιάννη.

 

Στους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από το Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Η τελετή ολοκληρώθηκε με κέρασμα παραδοσιακών γλυκισμάτων του Συλλόγου Γονέων προς τους καλεσμένους στην βεράντα του Σχολείου.

Στις συζητήσεις που έγιναν υπήρξε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους με Σχολεία της Abbeville υπό την αιγίδα του Δημάρχου της Abbeville.

Ο σύλλογος Γονέων κασι Κηδεμόνων ευχαριστεί ιδιαιτέρως την κα Βασιλική Μήτσουλα για την παράλληλη μετάφραση.

 

 

 

 

2 σχόλια

 1. Στην παιδική χαρά που έχει ονομαστεί Abbeville προς τιμήν της αδελφοποιημένης πόλης, και το οποίο είναι η προσωποποίηση της εγκατάλειψης και της μιζέριας, τους πήγανε;

  • Σιγά μην ξέρουν ότι υπάρχει.
   Αυτοί είναι αρνητές της δημοτικής συνέχειας.
   Οι “άχρηστοι” πριν
   Οι “πανάξιοι” τώρα
   Τρομάρα τους

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια