Μπαρού: Έπρεπε να γράψουν «Η Λαοθάλασσα της Καραθώνας»…

 

Με ανακοίνωση, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων (για θέματα κοινωνικής πολιτικής) Ραφαήλ Μπαρού τα βάζει με μερίδα των τοπικών ΜΜΕ σχετικά με την παρουσία του κόσμου στην Καραθώνα, την Πρωτομαγιά.

 

«Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει να ονομαστεί “η λαοθάλασσα της Καραθώνας”» αναφέρει, κάνοντας λόγο για παρουσία 4.000 πολιτών και άλλων τόσων διερχόμενων…

 

Όπως λέει ο κ. Μπαρού, “η δημοτική αρχή από τα λίγα χρήματα που διαθέτει (εννοεί άραγε τις 20.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για την εκδήλωση;) θα συνεχίσει να διοργανώνει τέτοιες διεξόδους χαράς”

 

Η ανακοίνωση του Ραφαήλ Μπαρού

 

Όταν συγκεντρώνονται 4.000 και πάνω συμπολίτες μας που ζουν στην κακουχία των μνημονίων και διασκεδάζουν γιορτάζοντας την Εργατική Πρωτομαγιά στην παραλία της ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ, με δωρεάν διάθεση από τον ΔΗΜΟ φαγητού, ποτού και διασκέδασης , θα περίμενε κανένας από τους έχοντες δημόσιο λόγο μόνο επαίνους να έχουν για τον ΔΗΜΟ.

 

Παρ΄όλα αυτά βρέθηκαν ορισμένοι δημοσιολογούντες άγνωστης λαϊκής αποδοχής να ισχυρισθούν ότι ήταν μικρή η συμμετοχή του κόσμου!!!!

 

Όταν συγκεντρώνονται πάνω από 4.000 πολίτες και άλλοι τόσοι διερχόμενοι η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει να ονομασθεί η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ.

 

Ευτυχώς για τους αναληθώς δημοσιολογούντες που τα μικρής κυκλοφορίας μέσα που διαθέτουν δεν είναι γνωστά στους πολίτες της περιοχής μας, γιατί τότε θα είχαν γίνει περίγελως του κόσμου.

 

Άλλο να μειώνεις το μέγεθος και το βεληνεκές μιας εκδήλωσης και άλλο να αντιστρέφεις παντελώς την εικόνα. Αυτό θυμίζει site αντιπολιτευόμενου συνδυασμού, που ισχυρίζεται για τον αντίπαλο συνδυασμό ότι δεν είχε καλή συγκέντρωση εμφανίζοντας εικόνες πρωινών ωρών, δηλαδή πριν από την προσέλευση του κόσμου.

 

Φυσικά η Δημοτική Αρχή δεν πτοείται από τέτοιες αστειότητες. Απεναντίας της υποδέχεται με καλαμπούρι που τόσο πολύ μας έχει λείψει στην σκληρή μνημονιακή Ελλάδα. Και επειδή παίρνει δύναμη από αυτή την παλλαϊκή συμμετοχή θα συνεχίσει πιο συχνά, από τα λίγα χρήματα που διαθέτει να οργανώνει τέτοιες διεξόδους χαράς για όλους τους κατοίκους του Δήμου μας και όχι μόνο.