Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Ανακοίνωση της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας για την Εργατική Πρωτομαγιά

 

Ανακοίνωση της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας για την Εργατική Πρωτομαγιά

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας χαιρετίζει και τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς που σήμερα όπως και κάθε χρόνο είναι επίκαιρη καθώς έχει συνδεθεί με τους αγώνες για τα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματα

 

Εν μέσω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα μας, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις , οι επαγγελματίες ,οι βιοτέχνες, οι έμποροι συνεχίζουν να σηκώνουν το βάρος της πολιτικής λιτότητας, των μνημονίων της συνεχιζόμενης ύφεσης .Οι επιπτώσεις των δανειακών συμβάσεων οδηγούν την ελληνική κοινωνία σε μεγαλύτερη και ευρύτερη φτωχοποίηση στον κατακερματισμό και εν τέλει στην καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας.

 

Το μήνυμα αυτής της μέρας είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι ακόμα και όταν όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί ο αγώνας για τα δικαιώματα των ανθρώπων πρέπει να συνεχίζεται. . Η φετινή Πρωτομαγιά μπορεί να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για αλλαγή πορείας, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την ευκαιρία να δείξουμε την αντίθεσή μας έμπρακτα και να διαμαρτυρηθούμε γι’ αυτήν τη συνεχόμενη εξαντλητική πολιτική.

 

Ήταν οι αγώνες των συνανθρώπων και των συμπολιτών μας να καθιερώσουν δικαιώματα εργοδοτικά και εργατικά που έδωσαν στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον.

 

Στη συνείδησή μας και στην μνήμη μας τιμούμε όλους αυτούς.
Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ.

 

Αρνούμενοι να υποταχθούμε, παλεύουμε για τα δικαιώματά μας και βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση απαιτώντας ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης για την επιβίωση όλων μας.

 

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Α

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΟΝΗΣ

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.