Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020

Ποιοι είναι υποψήφιοι για τη ΝΟΔΕ Αργολίδας της ΝΔ

 

Ολοκληρώθηκε η υποβολή κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας. Υποψήφιοι πρόεδροι είναι οι Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και Παναγιώτης Ζαχαριάς.

 

Υποψήφια μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.argolikianaptiksi.gr είναι οι:

Μούκιος Γιώργος, Σταματοπούλου Μαρίνα, Ηλιού Παναγιώτης, Μαυρίδης Χαράλαμπος, Δήμας Αδριανός, Μάλλιου Μαρία, Στείρης Σπύρος, Ζέρβα Μαρία, Ρουμελιώτης Παντελής, Ξηνταροπούλου Βασιλική, Νώτης Δημήτριος, Καχριμάνη Παναγιώτα, Μαστοράκος Γιώργος, Ματσιμάνη Νικολέττα, Ιγήπασης Σταμάτιος, Δούρος Παναγιώτης, Φελιμέγκα Νικολίτσα, Ταμπουρατζής Ηλίας, Κωστούρος Βασίλειος, Σαρρής Ανδρέας.

 

Η απερχόμενη πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ελένη Αποστολοπούλου, η οποία δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές ανέφερε σε δήλωσή της:

 

Τελευταία ημέρα για την υποβολή της υποψηφιότητάς μου για την Προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας. Ύστερα από ώριμη σκέψη και μετά από δύο χρόνια στο δύσκολο αλλά τιμητικό Αξίωμα αυτό, αποφάσισα να μην διεκδικήσω εκ νέου τη θέση της Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας.
Θα είμαι όμως παρούσα στους αγώνες της Παράταξής μας, θέτοντας υποψηφιότητα ως ΣΥΝΕΔΡΟΣ στο επόμενο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, έτοιμη να προσφέρω τα μέγιστα, με την εμπειρία που απέκτησα τα δύο προηγούμενα χρόνια.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω «κλείνοντας» όλους όσους με στήριξαν έως τώρα: το Βουλευτή του Νομού, τους Πολιτευτές, τους Δημάρχους εν ενεργεία και μη της παράταξής μας, πρώην Βουλευτές, παλαιότερους Προέδρους της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ του Νομού μας, τους σπουδαστές της ΔΑΠ -Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου, τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας και φυσικά όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν το παρών στις δράσεις, στις εκδηλώσεις και στις Συνελεύσεις του Κόμματός μας.

 

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, ένα-ένα ξεχωριστά, για την αδιάκοπη παρουσία τους στις συνεδριάσεις του Οργάνου, για την ενεργοποίηση και την κινητοποίησή τους όποτε οι συνθήκες και το Κόμμα απαιτούσαν, για τη διακριτική μα συγχρόνως αποτελεσματική δράση που αναπτύξαμε ως πολιτική οντότητα, τις ημέρες της χειρότερης συγκυβέρνησης που υπήρξε έως τώρα στη Χώρα.

 

Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας και υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω πολιτικά αλλά κai ηλικιακά ωριμότερη στη ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.