Υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών ανακοίνωσε ο Σπύρος Διολίτσης

 

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Άργους – Μυκηνών της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο νυν πρόεδρος Σπύρος Διολίτσης.
Όπως αναφέρει προς τα μέλη της ΝΔ  Άργους – Μυκηνών:

 

Φίλες Νεοδημοκράτισες και φίλοι Νεοδημοκράτες, σας δηλώνω ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών.

 

Πιστός στις αξίες και τις αρχές της Ν.Δ. και έχοντας ως γνώμονα την ενότητα της παράταξης ώστε να πάμε δυναμικά στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές με στόχο να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την χώρα μας και έχοντας και την συναίνεση των ανθρώπων που συνεργαστήκαμε την προηγούμενη θητεία μας ζητάω την ψήφο σας.

 

Στόχος εμένα και των συνεργατών μου εκτός των άλλων είναι η ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας, η αναζήτηση λύσεων αλλά και η συνεργασία με τους υπεύθυνους φορείς που θα δώσουν τις λύσεις των προβλημάτων της περιοχής μας.

 

Η θέση του Προέδρου μιας ΔΗΜ.ΤΟ. δεν προσφέρεται για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων, αλλά για να περνάει στην κοινωνία τα όσα πρεσβεύει το κόμμα μας, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και χωρίς την επιρροή εξωγενών παραγόντων.

 

Σας καλώ στις 13 Μαϊου να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των κομματικών οργάνων, γιατί μόνο με την δική σας συμμετοχή τα κομματικά όργανα αποκτούν ισχύ και μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στην κοινωνία.

 

Σπύρος Διολίτσης, Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών