Ομιλία της αστυνόμου – ψυχολόγου Πωλίνας Φλεβάρη στο Άργος για το σχολικό εκφοβισμό

217 Likes
35 Shares
0 Comments

 

Ο Σύλλογος Αργείων « Ο Δαναός» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μπουσουλοπούλειου 1ου Γυμνασίου ΄Αργους, συνδιοργανώνουν ομιλία την Κυριακή 22 Απριλίου, (7.30 μμ) στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου.

 

Ομιλήτρια θα είναι η κα Πωλίνα Φλεβάρη, Αστυνόμος Β΄- Ψυχολόγος και θα αναπτύξει το θέμα: «Αντιμετωπίζοντας το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού». Θα προβληθούν σχετικές διαφάνειες και θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Η Πωλίνα Φλεβάρη

 

Είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού. Η μεταπτυχιακή της ειδίκευση είναι στην Υγειονομική Πολιτική και την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

 

Έχει εκπαιδευθεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία, ενώ η επιστημονική της δραστηριότητα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων, συνεντεύξεις και ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

 

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την εκπαίδευση και τη διδασκαλία, ενώ το καλοκαίρι πρόκειται να δημοσιευθεί η έρευνά της σε βιβλίο που θα διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

 

Από το 2006, οπότε και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρετεί στο Σώμα ως Αξιωματικός ήδη με τον βαθμό Αστυνόμου Β’.

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.