Καταγγελία: «Στις θέσεις για ΑμεΑ του Νοσοκομείου Άργους παρκάρουν γιατροί»

 

Οι θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ στο Νοσοκομείο του Άργους καταλαμβάνονται από αυτοκίνητα γιατρών. Αυτό καταγγέλλει η κα Τόνια Δελλή η οποία έστειλε τη σχετική φωτογραφία από περιστατικό που συνέβη το πρωί της Δευτέρας.

 

Όπως αναφέρει η κα Δελλή:

 

Σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Άργους, είμαι με άτομο ΑΜΕΑ, το οποίο οδηγεί αυτοκίνητο ΑΜΕΑ. Και στις 3 θέσεις ΑΜΕΑ του Νοσοκομείου, παρκαρισμένα αυτοκίνητα χωρίς την ένδειξη “κάρτα ΑΜΕΑ”. Απευθύνομαι στον φύλακα., «Ε, μου λέει, δεν καταλαβαίνεις; Είναι γιατρών». Απευθύνομαι στον σεκιουριτά: ίδια απάντηση. Δίπλα του γιατρός, ο οποίος στην ερώτησή μου προς τον σεκιουριτά, γιατί δεν το ελέγχουν, μου απάντά με υφάκι “ελληνάρα”: “Εδώ είναι Ελλάδα κυρία μου, δεν είναι Γερμανία. Ετσι γίνεται”. Καλώ την τροχαία. Η οποία φυσικά και δεν ήρθε ποτέ. Απορώ γιατί τελικά χαλάω μονάδες για να κάνω άσκοπες κλήσεις.

4 σχόλια

  1. Καλά η τροχαία είναι για τρολάρισμα. Όσες φορές έχω πάρει εγώ για παραβάσεις, με γράφουν σε αυτά που δεν έχουν κι ούτε ποτέ θα αποκτήσουν.
    Τώρα απλά φτύνω και κλωτσάω τα κακοσταθμευμένα αυτοκίνητα. Τι άλλο να κάνω;

  2. Το…… Ξέρεις ποιος είμαι εγώ….. Ζει και βασιλεύει σ’αυτο το έρμο τόπο της ανομίας του χαφιετισμου και της πονηριάς, με χωρίς εξαιρέσεις, κατά τα άλλα μία χαρά χώρα είμαστε,

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια