Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Δήμος Ναυπλιέων: Αποχώρηση τοπικού συμβούλου από την παράταξη Κωστούρου

 

Την αποχώρησή του από την παράταξη «Ναύπλιο, επόμενη μέρα» του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου ανακοίνωσε ο Τάσος Δρούγκας, αντιπρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Μάνεση.

 

Όπως αναφέρει ο κ. Δρούγκας:

 

Θα ήθελα να ενημερώσω τους κατοίκους του Τοπικού Διαμερίσματος Μάνεσι, ότι αποχωρώ οικειοθελώς από το συνδυασμό του Κ. Δημήτρης Κωστούρος “Ναυπλιο, Επομενη Μερα”, και ανεξαρτητοποιούμαι, λόγω της μηδενικής συνεργασίας του Δημάρχου Ναυπλιέων και εμού (ως αντιπρόεδρος Τ.Δ. Μάνεσι) και της διαρκούς υποτίμησης του ρόλου μου, διότι σε ό,τι έχω ζητήσει έχω αγνοηθεί πλήρως.

 

Κατόπιν ενημερώσεων από το προεδρείο μας στους εκάστοτε υπευθύνους για μείζον θέματα που προέκυπταν, δεν υπήρχε συνεννόηση και συνεργασία. Αντιθέτως, ο ίδιος ο Δήμαρχος ενημέρωνε μη εκλεγμένους πολίτες στο Τοπικό Διαμέρισμα, κάνοντας διάφορες μικροεργασίες εν αγνοία μας, με σκοπό την προσωπική του προβολή.

 

Αγανάκτησα να απολογούμαι στους πολίτες του Τ.Δ. για την ανυπαρξία του Δημάρχου Ναυπλιέων σε σοβαρά ζητήματα.

 

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Τοπικού Διαμερισματος Μάνεσι που με στήριξαν με την ψήφο τους, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσω, να είμαι στο πλευρό τους, σεβόμενος τη στήριξη και την τιμή που μου παρείχαν με την ψήφο τους.

 

Μετά τιμής ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

 

 

5 σχόλια

Πρόσφατα σχόλια