Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

«Άλλος Δρόμος»: O κ. Καμπόσος να συνέλθει από τον πανικό που τον έχει κυριεύσει

 

Με ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Χρήστο Καραργύρη, συντονιστή της παράταξης Άργους – Μυκηνών «Άλλος Δρόμος», γίνεται αναφορά στις απειλές του Δ. Καμπόσου για μηνύσεις και αγωγές. «Ο τρόπος, η φρασεολογία και κυρίως το ύφος του δημάρχου δείχνει ότι βρίσκεται σε ένα παρατεταμένο παραλήρημα» αναφέρει η ανακοίνωση:

 

Τον τελευταίο καιρό, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, εναντίον πολιτών και δημοσιογράφων.

 

Ο τρόπος, η φρασεολογία και κυρίως το ύφος του δημάρχου δείχνει ότι βρίσκεται σε ένα παρατεταμένο παραλήρημα. Αυτό όμως πολύ απέχει από το γεγονός να φτάνει να απειλεί τους πάντες με μηνύσεις και αγωγές.

 

Η κριτική σε όσους έχουν δημόσιο λόγο και κυρίως διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα είναι υποχρέωση κάθε πολίτη σε μια ευνοούμενη δημοκρατία.

 

Καλούμε τον κύριο Καμπόσο να συνέλθει από τον πανικό που τον έχει κυριεύσει και να σταθεί στο ύψος του δημάρχου ενός ιστορικού δήμου στον οποίο τυχαίνει να ηγείται.

 

Καλούμε κάθε πολίτη να καταδικάσει την πρακτική εκφοβισμού του δημάρχου η οποία θυμίζει σκοτεινές περιόδους στην ιστορία της πατρίδας μας.

 

Δημοτική Κίνηση Πολιτών
ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Χρήστος Καραργύρης
Συντονιστής

 

 

 

 

 

8 σχόλια