Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Άλλοι δύο κορυφαίοι εσπρέσσο στις «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ»: Ipanema και Utopia

 

 

Ακόμα δύο εταιρείες καφέ εσπρέσσο, με πιστοποιήσεις και διεθνείς διακρίσεις, οι οποίες καλύπτουν ένα σημαντικό μέρος της πανευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας αγοράς στο χώρο του καφέ, προστέθηκαν στις αποθήκες και τα ράφια των «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΩΝ» (Άργους 113, Ναύπλιο). Πρόκειται για την «Ipanema» και την «Utopia».

 

Προσφέροντας γευστικές επιλογές για κάθε γούστο, οι δύο εταιρείες είναι έτοιμες να κερδίσουν το κοινό όχι μόνο της Αργολίδας αλλά και των γειτονικών νομών.

 

 

 

 

Ipanema Espresso

 

Σε υψόμετρο 850 έως 1.350 μέτρων στη Βραζιλία, φιλοξενούνται τα 12 εκατομμύρια καφεόδεντρα που κάθε χρόνο παράγουν περισσότερους από 7.000 τόνους καφέ 100% Arabica. Από τους κόκκους καφέ, επιλέγονται, προσεκτικά, μόνον οι καλύτεροι και χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του Ipanema Espresso, που σύμφωνα με τον οργανισμό Rainforest Alliance αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος Βραζιλιάνικος, ένας από τους 4 καλύτερους Specialty Coffees & ένας από τους 10 καλύτερους καφέδες παγκοσμίως.

 

Το κρεμώδες και γευστικά ισορροπημένο σώμα του Ipanema Espresso, με χαμηλή οξύτητα, πλούσιο άρωμα και γλυκιά επίγευση πορτοκαλιού και μελιού, μεταμορφώνει τις απλές καθημερινές μας στιγμές σε μοναδικά απολαυστικές εμπειρίες καφέ. Μία απλή δοκιμή θα σας πείσει για την πραγματική αξία των πιστοποιημένων 100% Arabica κόκκων από τη Φάρμα Ipanema… στο φλιτζάνι σας!

 

 

Από το αρχικό στάδιο ανάπτυξης του σπόρου μέχρι το τελικό στάδιο προετοιμασίας του καφέ, ο Ipanema Espresso ακολουθεί ένα μοναδικό μονοπάτι πιστοποίησης ποιότητας. Η ενδελεχής παρακολούθηση όλων των σταδίων παραγωγής, ο διαρκής έλεγχος και η πλήρης συμμόρφωση με τα πρότυπα ποιότητας και την τεχνογνωσία της Φάρμας IPANEMA διασφαλίζουν τη γευστική ανωτερότητα ενός καφέ, υπερήφανου για τον σεβασμό στο περιβάλλον, παράλληλα με την προσήλωση στα εκτεταμένα προγράμματα κοινωνικής βοήθειας προς τις τοπικές κοινωνίες.

 

——

 

 

 

UTOPIA 100% Arabica

 

Διαλέγοντας τους εκλεκτότερους κόκκους Arabica της Λατινικής Αμερικής, μια ξεχωριστή ήπειρο, που για αιώνες χαρακτηρίζεται από παραδοσιακές πρακτικές βιώσιμης καλλιέργειας και υπεύθυνης διαχείρισής τους. Οι πρακτικές αυτές πλέον, βρίσκονται σε απόλυτη συνάρτηση με την κληρονομιά της ηπείρου, την κληρονομιά του καφέ.

Ο Utopia Espresso, είναι ένας μοναδικά εκλεπτυσμένος καφές, συνδυάζοντας τόσο την πολυπλοκότητα, όσο και το κατάλληλο ύφος για να ξεχωρίσει. Η γλυκιά του επίγευση, σε απόλυτη αρμονία με την πλούσια, μεταξένια αίσθηση, αφήνει στον ουρανίσκο μια ισορροπημένη φρουτώδης γεύση.

 

 

UTOPIA STRONG

 

Παντρεύοντας αρμονικά τη λεπτότητα αρώματος της ποικιλίας Arabica με την δυνατή γεύση των κόκκων Robusta, ο Utopia Strong αποτελεί την ιδανική επιλογή για έναν espresso έντονο τόσο στο φλιτζάνι, όσο και στην επίγευση. Οι καλύτεροι λατινοαμερικάνικοι και αφρικάνικοι καφέδες, μοναδικά συνδυασμένοι, προσφέροντάς σας την πιο δυνατή και έντονη εμπειρία espresso.
Ιδιαίτερα ισορροπημένος καφές, με έντονα χαρακτηριστικά. Ένα μοναδικό χαρμάνι, με πλούσιο σώμα, έντονα bitter, αφήνοντας ένα διαρκές τελείωμα με μοναδική επίγευση σοκολάτας και ξηρών καρπών.

 

 

 

Στις «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ» μπορείτε να βρείτε μηχανές εσπρέσσο  και τα αξεσουάρ που συνοδεύουν τους εσπρέσσο (φλιτζάνια, ποτήρια κλπ).

 

 

 

 

Η εταιρεία χονδρικής και λιανικής πώλησης «ΚΑΦΕ – ΕΠΙΛΟΓΕΣ» συνεργάζεται και με άλλες εταιρείες καφέ εσπρέσσο ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι ο πελάτης μπορεί στο κατάστημα να δοκιμάσει τους καφέδες της επιλογής του.

 

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μηχανές εσπρέσσο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση για τις οποίες, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει τη συντήρησή τους.

 

 

KAΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Άργους 113, Ναύπλιο
τηλ.: 2752.500478, fax: 2752.500479
[email protected]

 

Στο facebook