Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών μας καλεί να αλλάξουμε τίτλο σε δημοσίευμα…

 

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών με ανακοίνωσή του προς τα «Αργολικά» απαντά στο δημοσίευμα με τίτλο: 20.000 € για «βραδιά βαθιάς κατάνυξης» τη Μ. Παρασκευή στο Άργος με Γαϊτάνο – Μπάση.

 

Αφού παραποιεί τον τίτλο γράφοντας ψευδώς πως είναι: «ο Δήμος Άργους Μυκηνών ξοδεύει 20.000 ευρώ για εκδηλώσεις» ζητά να τον ανασκευάσουμε γιατί «σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί στην άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Μάλιστα, θεωρεί ότι ο τίτλος που δημοσιεύουμε «παραπέμπει σε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».

 

Επισημαίνει επίσης, ότι πέρυσι ξοδεύτηκαν μόνο 12.000 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ υποθέτουμε). Τον καλούμε να αναφέρει αναλυτικά τα ποσά τα οποία ξοδεύτηκαν.

 

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Άργους – Μυκηνών:

 

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο τίτλος «ο Δήμος Άργους Μυκηνών ξοδεύει 20.000 ευρώ για εκδηλώσεις» είναι ελκυστικός για τους αναγνώστεςσας,όμως σας εγκαλούμε να διορθώσετε άμεσα το συγκεκριμένο ψεύδος. Εάν επιθυμούσατε να αναφερθείτε ουσιαστικά στο θέμα θα αναφέρατε τα ακριβή ποσά των καλλιτεχνών αλλά και την αναλυτική απόφαση του Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους Μυκηνών, η οποία αναφέρει ότι το ποσό των 20.000 ευρώ αποτελεί τον προϋπολογισμό της εκδήλωσης. Όπως είναι γνωστό ο προϋπολογισμός που ψηφίζεται, ποτέ  δεν δαπανείται  εξ ολοκλήρου και συνιστά δικλίδα ασφαλείας, σε περίπτωση έκτακτων εξόδων. Το ποσό που δαπανήθηκε στην περσινή εκδήλωση ανήλθε στις 12.000 ευρώ με ψηφισθέντα προϋπολογισμό 20.000 ευρώ! Τα υπόλοιπο ποσό αποδεσμεύεται και παραμένει στον προϋπολογισμό της ΚΕΔΑΜ για άλλες εκδηλώσεις. Ο τίτλος που δημοσιεύετε παραπέμπει σε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και υστερεί σε γνώση των τυπικών και νόμιμων διαδικασιών ενός δημόσιου Νομικού Προσώπου.

 

Hπαρούσα δημοτική αρχή  σας καλεί να ανασκευάσετε τον τίτλο και να κάνετε σαφές πως τα 20.000 ευρώ δεν αποτελούν έξοδα της εκδήλωσης, ούτε αμοιβή των καλλιτεχνών αλλά ψηφισθέντα προϋπολογισμό. Δηλώνοντας σας πως σε διαφορετική περίπτωση για την προάσπιση των συμφερόντων και το κύρος του Δήμου Άργους Μυκηνών θα προβούμε στην άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος μας.

 

 

 

15 σχόλια