Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών μας καλεί να αλλάξουμε τίτλο σε δημοσίευμα…

 

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών με ανακοίνωσή του προς τα «Αργολικά» απαντά στο δημοσίευμα με τίτλο: 20.000 € για «βραδιά βαθιάς κατάνυξης» τη Μ. Παρασκευή στο Άργος με Γαϊτάνο – Μπάση.

 

Αφού παραποιεί τον τίτλο γράφοντας ψευδώς πως είναι: «ο Δήμος Άργους Μυκηνών ξοδεύει 20.000 ευρώ για εκδηλώσεις» ζητά να τον ανασκευάσουμε γιατί «σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί στην άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Μάλιστα, θεωρεί ότι ο τίτλος που δημοσιεύουμε «παραπέμπει σε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».

 

Επισημαίνει επίσης, ότι πέρυσι ξοδεύτηκαν μόνο 12.000 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ υποθέτουμε). Τον καλούμε να αναφέρει αναλυτικά τα ποσά τα οποία ξοδεύτηκαν.

 

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Άργους – Μυκηνών:

 

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο τίτλος «ο Δήμος Άργους Μυκηνών ξοδεύει 20.000 ευρώ για εκδηλώσεις» είναι ελκυστικός για τους αναγνώστεςσας,όμως σας εγκαλούμε να διορθώσετε άμεσα το συγκεκριμένο ψεύδος. Εάν επιθυμούσατε να αναφερθείτε ουσιαστικά στο θέμα θα αναφέρατε τα ακριβή ποσά των καλλιτεχνών αλλά και την αναλυτική απόφαση του Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους Μυκηνών, η οποία αναφέρει ότι το ποσό των 20.000 ευρώ αποτελεί τον προϋπολογισμό της εκδήλωσης. Όπως είναι γνωστό ο προϋπολογισμός που ψηφίζεται, ποτέ  δεν δαπανείται  εξ ολοκλήρου και συνιστά δικλίδα ασφαλείας, σε περίπτωση έκτακτων εξόδων. Το ποσό που δαπανήθηκε στην περσινή εκδήλωση ανήλθε στις 12.000 ευρώ με ψηφισθέντα προϋπολογισμό 20.000 ευρώ! Τα υπόλοιπο ποσό αποδεσμεύεται και παραμένει στον προϋπολογισμό της ΚΕΔΑΜ για άλλες εκδηλώσεις. Ο τίτλος που δημοσιεύετε παραπέμπει σε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και υστερεί σε γνώση των τυπικών και νόμιμων διαδικασιών ενός δημόσιου Νομικού Προσώπου.

 

Hπαρούσα δημοτική αρχή  σας καλεί να ανασκευάσετε τον τίτλο και να κάνετε σαφές πως τα 20.000 ευρώ δεν αποτελούν έξοδα της εκδήλωσης, ούτε αμοιβή των καλλιτεχνών αλλά ψηφισθέντα προϋπολογισμό. Δηλώνοντας σας πως σε διαφορετική περίπτωση για την προάσπιση των συμφερόντων και το κύρος του Δήμου Άργους Μυκηνών θα προβούμε στην άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος μας.

 

 

 

15 σχόλια

  • ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΚΤΕΛ . ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

 1. Στο Άργος εφαρμόζεται επί Καμπόσου Πολιτική «Απαρτχάιντ». Αυτοί και εμείς. Δεν τολμά να μιλήσει κανείς σε δημόσιο χώρο ανοικτά κατά της δημοτικής αρχής. Οι ρουφιάνοι είναι πάρα πολλοί και είναι παντού.
  Πλήρης διαχωρισμός της πόλης.
  Όποιος δεν είναι μαζί τους είναι εχθρός . Είναι προδότης.
  Ζουν σε αποστειρωμένο περιβάλλον.. Ούτε τη κυβέρνηση δεν αναγνωρίζουν.
  Νομίζουν ότι είναι μόνοι τους στο κόσμο. Πιστεύουν ότι θα είναι πάντα εκεί στην εξουσία.
  Κάθε παρασκευή ο Δήμαρχος «Γκεμπελίζει» μόνος του.
  Την έχει δει Σωτήρας.
  Αν πιστεύει αυτά που λέει κάθε παρασκευή είναι ένας επικίνδυνος ακροδεξιός Φασίστας.
  Έχει επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά στη πόλη.

 2. Ο Δήμαρχος καταλαβαίνει την πολιτική του καταστροφή κ κάνει σπασμοδικές κινήσεις. Χρησιμοποιεί κατα κόρον την λαική παρομοία – χέρι που δεν μπορείς να το κόψεις φίλα το- όποιον δεν μπορεί να τον κόψει τον χαιδέυει για να κάνει την δουλειά του. Αν έχει τα κότσια κ θέλει να έιναι τίμιος απεναντι στους ψηφοφόρους του ας κοινοποιήσει άυριο πού πήγαν τα 12000 ευρώ που ξόδεψε πέρυσι την Μ.Παρασκευή με παραστατικά βέβαια. Επισης ,ας κοινοποιήσει κ τα παραστατικά της πενταήμερης εκδρομής που ισχυρίζεται ότι την κάλυψε όλόκληρη κοροιδέυοντας οχι μόνο τους γονείς των παιδιών άλλα κ όλους τους Αργείτες. Καλά δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας δεν υπάρχουν επιθεωρητες δημόσιας διοίκησης? Που είναι η ανύπαρκτη αντιπολίτευση?

 3. Αφού έβγαλε το star Γαϊτάνο-Μπάση-Καμπόσο βγάλτε και εσείς Σαντικάι να κάνετε ρελάνς. Να οργανώσετε συναυλία του καλλιτέχνη στην πλατεία Ηφαίστου την ίδια ώρα με του Γαϊτάνου να ζήσουμε στιγμές περσινού καλοκαιριού, όπως Κίτρινα ποδήλατα – Τρίγκας.

 4. Κύριοι του Δήμου καταλαβαίνετε ότι είστε υπηρέτες της πόλης του Δήμου;
  Κατανοείτε ότι δεν διαχιρείζεστε δικά σας χρήματα;
  Γνωρίζετε ότι πρέπει να δίνετε λογαριασμό και για το τελευταίο ευρώ.
  Δεν είστε σε θέση να απαιτείτε αλλά να εξηγείτε. Ανακλητοί είστε.
  Ο Δημοσιογράφος είναι ο λαός. οφείλετε σεβασμό.
  Το λαό δεν τον προστάζεις. Τον πείθεις.
  Απλά μαθήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 5. Κύριε Δήμαρχε αναγκάστηκες να βγεις μπροστά γιατί τα γατάκια που έχεις τσατσάκια δεν γνωρίζουν από επικοινωνία και δεν καταλαβαίνουν τους απώτερους στόχους σου.
  Ενώ έκανε διόρθωση ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ δεν σου βγήκε η γκεμπελίστικη προπαγάνδα.
  Κάποιες φορές βλέπεις όσο μεγάλος και να είσαι δεν μπορείς κρύψεις το χαρακτήρα σου.
  Ζητάς Διόρθωση σε κάτι που είναι αλήθεια.
  Ζητάς να γράψουν ψέματα γιατί έχεις μάθει ότι, κανείς δεν μπορεί να σου πει όχι. Δεν το δέχεσαι το όχι. ¨
  Όλη η Ελλάδα έμαθε τελικά ποιοι είστε. και αυτό θα είναι το τέλος σου. Πίστεψέ το γιατί έτσι θα γίνει.
  Εσύ γιατί δεν διορθώνεις τα δελτία τύπου για τις εκδρομές των μαθητών που ψεύδεσαι γράφοντας ότι υλοποίησες τις πενταήμερες εκδρομές των λυκείων.
  Γιατί δεν μας λες έτσι για αρχή πόσα ξόδεψες για κάθε παιδί;;
  Από που προέρχονται τα χρήματα αυτά μήπως από υπερτιμολογήσεις τύπου Γαϊτάνου;
  Πόσα έδωσες σε κάθε μαθητή για την εκδρομή του να ξέρει έτσι και πόσα σου οφείλει κάθε γονέας;
  Δεν μπορείς να προσβάλλεις το κόσμο λέγοντας ότι δεν θα γινόταν η εκδρομή του για 50€ όταν κάθε γονέας έχει πληρώσει τουλάχιστον 500€.
  Άντε κάνε μήνυση να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
  Πάντως πρέπει να το παραδεχτούμε: έχετε πολύ θράσος εκεί στο μέγαρο του Δήμου.

 6. Να δοθούν στη δημοσιότητα αναλυτικά τα ποσά που ξοδεύτηκαν πέρυσι. Ποιός πήρε, πόσα πήρε και για ποιό λόγο τα πήρε (μαζί με τα ατίστοιχα παραστατικά)

 7. με την ασπίδα του Δημοσίου και μην έχοντας να χάσουν τίποτα , αυτοί οι … νυκοκυραίοι και οι νταήδες
  του Δήμου κοκορεύονται. Αφήστε τις ιδιότητες που έχετε κρυφτεί και μιλήστε σαν πολίτες.

 8. Μας έδειξαν και στο Σταρ Τσανελ κύριοι. Αυτό ήταν που επεδίωκε ο τιτανο-τεράστιος δήμαρχος!! Η για μια ακόμα φορά τηλεοπτική προβολή της πόλεως και προφανώς του ιδίου!! Ασχέτως λόγου.. Ακόμα και η αρνητική διαφήμιση, διαφήμιση παραμένει γατάκια!!
  Τα είπε ο θεουλης, προσελκύουμε έτσι λέει κόσμο. Τρέχουν όλοι πανικόβλητοι να κλείσουν πρώτο στασίδι πίστα!! Μην και χάσουν το σόου!!
  Διορθωσατε (προστακτική) λοιπόν τα 20.000€ και κάντε τα 12.000€ χωρίς ΦΠΑ, και σε παρένθεση ότι τα 20.000€ είναι «ταβάνι» για πιθανά απρόσμενα έξοδα. Άντε για να μη στραβώσει και αφορίσει κόσμο ο συνδικαλιστής και του σηκωθούν οι τρίχες, που θέλετε να του χαλάσετε την εμποροπανήγυρη, συγγνώμη τη βαθειά κατάνυξη!!
  Σα δε ντρεπόμαστε λέω γω που τολμάμε και ζητάμε και τα ρέστα.
  Μάθετε ποσες οικογένειες δεν έχουν ρεύμα σπίτι τους και αφήστε τα αυτά.
  Μάθετε ποσα σπίτια ανάβουν το χειμώνα μαγκάλι για να ζεσταθούν.
  Ψευτο-κουλτουριάρηδες!! Φαντασμενοι, που θέλετε να το παίζετε μούρη με τα λεφτά του ποιμνίου του συνδικαλιστή!!

 9. εμείς που μπορούμε να ασκήσουμε τα νόμιμα διακαιώματά μας , που μας έχετε κάνει να λέμε οτι δεν είμαστε από το Άργος;

 10. βλεπουμε τα χιλιαρικα να χορευουν γυρω μας κι ο κοσμος στην κυριολεξια εχει βουτηχτει στη μιζερια και στην απελπισια Δε ντρεπονται; Τι περιμενουν να τους πουμε και μπραβο;

 11. ΕΊΝΑ απλό οπως αναφέραται,αφού δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα,ας μας πούμ αναλυτικά τα ποσά που χάλασαν και που,ειδικά για ένα δίωρο,που προκαλείται το κοινό αίσθημα,σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια