ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Στις εκλογές, ουδεμία στήριξη θα υπάρξει στον κ. Τατούλη

 

Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας διαψεύδει σενάρια που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο σύμφωνα με τα οποία θα υπάρξει στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές στήριξη προς τον Πέτρο Τατούλη:

 

 

Διαβάσαμε πρόσφατα στον Τοπικό Τύπο, ότι στις επόμενες περιφερειακές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να “στηρίξει” τον νυν Περιφερειάρχη.

 

Δεν είχαμε σκοπό να σχολιάσουμε παρόμοιες φήμες, αλλά κάποτε ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

 

Κάθε φορά που ο κ. Τατούλης έχει προβλήματα στην – ήδη τριχοτομημένη – παράταξή του, εμφανίζονται τέτοια σχέδια “στήριξής” του.

 

Ξεκαθαρίζουμε για πρώτη και τελευταία φορά, δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση:

 

 Oυδεμία στήριξη θα υπάρξει στον κ. Τατούλη ( όσο και αν επιμένουν οι πάσης φύσεως “διαρροές”).

 

Ο κ. Τατούλης έχει καταγραφεί σαν μία από τις χειρότερες εκδοχές, από πολλές πλευρές, που έχουν εμφανιστεί στη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

 

Τα τελευταία γεγονότα στην Καλαμάτα – ανεξάρτητα που θα καταλήξει η σχετική έρευνα – επιβεβαιώνουν μια νοσηρή κατάσταση που αποτελεί ντροπή για το θεσμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Όσο μας αφορά δε, θα πάρουμε τις αναγκαίες και απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες, όταν έρθει η ώρα, ώστε η Περιφέρειά μας να περάσει σε μια νέα εποχή δημοκρατίας, διαφάνειας και ανάπτυξης προς το συμφέρον όλων των πολιτών της.

 

 

 

 

2 σχόλια

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια