Απάντηση του Πέτρου Διολίτση σε δημοσίευμα των «Αργολικών»

 

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης αναφέρεται στο δημοσίευμα των «Αργολικών» (argolika.gr) – χωρίς να μας κατονομάζει ωστόσο – σχετικά με τη δημοσίευση της απόφασης της ΚΕΔΑΜ να ψηφίσει το ποσό έως 20.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για την εκδήλωση της Μ. Παρασκευής στο Άργος:

 

 

Σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας το εντεταλμένο σάιτ της αντιπολίτευσης το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται. Για άλλη μια φορά αντιλαμβανόμαστε πως η ύπαρξη της αντιπολίτευσης έχει όπως πάντα αντιπαραγωγικό χαρακτήρα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν πάντοτε καταψήφιζαν οποιοδήποτε έργο και δράση που υλοποιούσε η δημοτική αρχή Καμπόσου, προϊόν του πανικού τους από την τελευταία δημοσκοπική τους κατάρρευσή.

 

Ας θυμηθούμε αναλυτικά όλα όσα έχουν καταψηφίσει:

 

ΟΧΙ στην Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους
ΟΧΙ στην κατασκευή της Αίθουσας Μέγας Αλέξανδρος
ΟΧΙ στην κατασκευή του κολυμβητηρίου
ΟΧΙ στις εκδηλώσεις Χριστουγέννων, Πάσχα, κλπ όπου αποτελούν πνοή για τον εμπορικό κόσμο του Άργους
ΟΧΙ στο ψήφισμα του ΔΣ κατά των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας
ΟΧΙ στο ψήφισμα για την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια
ΟΧΙ για την υδροδότηση Μοναστηράκι – Μυκήνες – Φίχτια!

 

Η γκεμπελίστικης σύλληψης και φασιστικής λογικής προσπάθεια λάσπης εναντίον όχι μόνο της παρούσας δημοτικής αρχής άλλα και ολόκληρου του αργειακού λαού, ο οποίος και ωφελείται από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μας κάνει να πιστεύουμε πως ως δημοτική αρχή ακολουθούμε τον σωστό δρόμο και εκείνοι τον «άλλο». Επίσης είναι κρίμα να κάνουν πολιτική μέσω του συγκεκριμένου σάιτ και όχι μέσα στο ΔΣ. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως για την συγκεκριμένη εκδήλωση, της Μεγάλης Παρασκευής το ποσό αυτό αποτελεί τον προϋπολογισμό και όχι τα έξοδα. Όπως και πέρυσι η ΚΕΔΑΜ είχε προϋπολογίσει για τις εκδηλώσεις του Πάσχα το ποσό των 20.000 ευρώ όμως ξοδεύτηκαν μόνο τα 12.000!

 

Η δημοτική μας αρχή, πιστή σε ξεκάθαρους όρους διαφάνειας, με ευθύνη, γνώση και οργανωμένο σχέδιο δράσης και έργων συνεχίζει την προσπάθειά της, έτσι ώστε ο Δήμος Άργους Μυκηνών να μην επιστρέψει στην αφάνεια την οποία κάποιοι, μεταξύ αυτών και μέλη της αντιπολίτευσης, τον είχαν καταδικάσει. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα το κοινό συμφέρον και γι’ αυτό τον στηρίζουμε εμείς και ο αργειακός λαός.

 

 

 

Εφόσον η ανακοίνωση του κ. Διολίτση αναφέρεται στα «Αργολικά» (δεν είδαμε κάπου αλλού σχετικό δημοσίευμα) θα απαντήσουμε τα ακόλουθα:

 

1) Είναι εντελώς αυθαίρετο και συκοφαντικό να συγχέεται το συγκεκριμένο μέσο με την αντιπολίτευση. Δεν είναι “εντεταλμένο σάιτ” κανενός, δεν έχει καμία σχέση εξάρτησης με καμία δημοτική παράταξη. Άλλωστε η πηγή πληροφόρησης του θέματος δεν είναι η αντιπολίτευση αλλά η ίδια η ΚΕΔΑΜ η οποία ανάρτησε την απόφαση του Δ.Σ. στη «Διαύγεια».

 

2) Όταν απαντάτε για ένα συγκεκριμένο θέμα, να ασχολείστε μόνο με αυτό και όχι με άλλα άσχετα θέματα επιχειρώντας να κάνετε προπαγάνδα. Το θέμα είναι η εκδήλωση της Μεγάλης Παρασκευής και όχι το Μακεδονικό, οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, το κολυμβητήριο, η υδροδότηση στο Μοναστηράκι.

 

3) Από πότε η δημοσίευση μιας αληθινής είδησης μπορεί να χαρακτηριστεί «γκεμπελίστικης σύλληψης και φασιστικής λογικής προσπάθεια λάσπης»;

 

4) Δεν γράφτηκε ότι δαπανήθηκαν 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ (δηλαδή 24.800 ευρώ) αλλά ότι λήφθηκε η απόφαση να δαπανηθεί έως αυτό το ποσό.

 

5) Πιθανόν όπως αναφέρετε, πέρυσι από το ποσό των 20.000 να δόθηκαν τα 12.000 (14.880 με το ΦΠΑ δηλαδή). Εφόσον η δημοτική αρχή, «πιστή σε ξεκάθαρους όρους διαφάνειας» όπως λέτε, δαπάνησε αυτό το ποσό, μπορείτε να αναφέρετε πού ακριβώς δόθηκαν τα χρήματα; Γιατί, όπως γνωρίζουμε, ο κ. Γαϊτάνος πήρε ποσό που δεν ξεπέρασε τα 2.500 ευρώ.

 

[Φέτος το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ ΚΕΔΑΜ και Π. Γαϊτάνου είναι (μαζί με το ΦΠΑ) 2.325€ (περισσότερα εδώ). Το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον μάνατζερ του Δ. Μπάση αναφέρει (μαζί με το ΦΠΑ) το ποσό των 682 € (περισσότερα εδώ)].

 

 

 

 

18 σχόλια

 1. Με 20.000 θα κλεινανε ολες τις λακουβες για να παει ο κοσμος ν’ακουσει τους ψαλταδες ….. κι οσοι θελουν Μπαση και Γαιτανο να τους πληρωσουν μονοι τους..

 2. Δεν φταίει ο Καμπόσος και ο Διολίτσης για το χάλι με τον Γαϊτάνο τα τελευταία 3 χρόνια. οι παπάδες που τους λένε ναι φταίνε. Επιτρέπουν να κάνουν κουμάντο στις περιφορές των επιταφίων και σαν τσοπανόσκυλα ακολουθούν. Και τα τσοπανόσκυλα οδηγούν κι αυτά το κοπάδι τους

 3. Αυτό το κείμενο δεν είναι γραμμένο από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ.Κάποιος άλλος το χει γράψει. Αλλά κάλο είναι να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου. Σχετικά βέβαια με το κείμενο είναι ένα συνηθισμένο γραπτό από αυτά που γράφουν όσοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

 4. Μια δημοτική αρχή
  με ευρυτάτη αποδοχή του 62++% -όπως λένε οι ίδιοι-
  με έργα !!!
  με σίγουρη επανεκλογή !!!
  με επικεφαλής που τον ζητάνε από κόμματα για βουλευτή, από τη Περιφέρεια για Περιφερειάρχη, από άλλους Δήμους για “μεταγραφή” !!!
  που δίνει λογαριασμό μόνο στο λαό του !!!
  Γιατί άραγε με ανακοίνωση προσπαθούν ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να εξηγήσουν;
  Μα για ένα δημοσίευμα;
  Πόσοι θα το διαβασουν ;
  Μήπως υπάρχουν και άλλες αντίθετες φωνές;
  Πανικός;
  Γκρίνια;

  • Μιλάμε για χούντα!!! Την οποία υπερασπίζονται ανοιχτά. Δεν είπε ο Δήμαρχος ότι δεν υπάρχουν νεκροί στο πολυτεχνείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Γιόρταζε όμως εκπαιδευτικός και Δημόσιος Υπάλληλος αυτή τη γιορτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Δεν θέλουν να γνωρίζει κανείς τι κάνουν και γιατί το κάνουν. την έχουν δει σουλτάνοι – αυτοκράτορες.
   Φασίστες του κερατά είναι με πρώτο το Δήμαρχο. Αφού έλυσε τα προβλήματα του Δήμου του, προσπαθεί τώρα να λύσει και της Ελλάδας.
   Όποιος δεν συμφωνεί μαζί του είναι Προδότης είναι Εχθρός.
   Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να μας εκπροσωπεί στα εθνικά θέματα;;
   Με ποια εξουσιοδότηση μιλάει για πολιτικές εκ μέρους μας;
   Αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι;
   ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ας ξεβρωμίσει ο τόπος μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Ο κ. Διολίτσης χαρακτηρίζει το Άρθρο με τίτλο
  «20.000€ για μια Βραδιά βαθειάς κατάνυξης»
  τίτλο που πήρε ο αρθρογράφος από την απόφαση της ΚΕΔΑΜ
  “γκεμπελίστικης σύλληψης”,
  το αποδίδει στην αντιπολίτευση και αποφαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν να ωφεληθεί ο λαός.
  Κρίμα. Πίστευα ότι είχε τουλάχιστον λίγο παραπάνω ευαισθησία και ευφυΐα σαν εκπαιδευτικός των θετικών επιστημών.
  Αντί να αιτιολογήσει το ύψος των χρημάτων, τη παρουσία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του συγκεκριμένου (χρυσαυγίτη) καλιτέχνη, που λόγω των πολιτικών του δηλώσεων έχει εξαφανισθεί από το προσκήνιο και την ανάγκη να γίνει ένα πανηγύρι την Μ. Παρασκευή στη γούρνα του Καμπόσου, εκδήλωση δηλαδή που είναι έξω από τα χριστιανικά ήθη επιδίδεται σε ύβρεις.
  Είναι τόση η ενδεια των επιχειρημάτων του που το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ότι οι λόγοι της εκδήλωσης με την παρουσία του συγκεκριμένου καλιτέχνη είναι πολιτικοί.
  Να εθιστούμε δηλαδή σε άτομα σαν αυτόν και σαν αυτούς και με αυτόν το γκεμπελίστικο τρόπο να οδηγηθούμε στις κάλπες για να ψηφίσουμε τους ομοίους τους. Και για να μην σε αδικώ πιστεύω ότι εκτελείς εντολές του κουμπάρου σου του Δήμαρχου. Δικές του ιδέες είναι αυτές.
  Την έχει δει Βουλευτής Υπουργός Εξωτερικών και γιατί όχι και πρωθυπουργός.

 6. επιτέλους υπάρχει ένας εισαγελέας να επέμβει αυτεπάγελτα!:πέρα τουτων χρεώνουν συντήρηση χημικών τουαλετών 17000 ευρω και μοιράζουν πολυτελείς φυλάδες με το κιλό χωρις να ξέρουμε που τις χρεώνουν

 7. Αφου ο περυσινός πρυπολογισμός απο 20000 ευρω εγινε 12000 ευρω φέτος ας ξεκινούσαν με πρυπολογισμό 12000 ευρω και ας μεινόταν για να σας πουμε και ΜΠΡΑΒΟ

 8. Φανταστείτε τη ρεμουλα που γινεται που δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτή την εποχή να δίνεις 20000 ευρουλακια για να ακούσουμε γαιτανο.το καλύτερο θα ήταν να είχαν φτιάξει μια σχολή ψαλταδων και να κάθονταν ο κόσμος να τους άκουγε..και θα έπιαναν και τα λεφτά τόπο.

  • Κάθε αυτού θρησκευτική τελετή και μόνο
   Γι’αυτό φταίνε και οι παπαδες από τις εκκλησίες που λένε ναι
   Γιατι να μην πάνε στην Αγορά 15 στρέμματα πλατείας είναι όπως λέει ο Δήμαρχος μακεδονομάχος

 9. Κατ αρχας πεταει τη μπαλα στην εξεδρα Επειτα η αντιπολιτευση δεν εχει πει κουβεντα και χρεωνει το δημοσιευμα των αργολικων στην αντιπολιτευση, αλλα λογικο ειναι αν μπειτε λιγο στη σκεψη τους Αδυνατουν να καταλαβουν ολα αυτα περι ανεξαρτησιας του τυπου και ελευθεριας της εκφρασης οταν ολα τα αλλα σαιτς λειτουργουν ως λιβανιστηρια Και τελος γελαει ο κοσμος μαζι σας για να δουλεψουν ΤΡΕΙΣ καφετεριες. Γελαει μαζι σας και θυμωνει με τον κληρο βεβαια που εχει μετατρεψει την πλεον κατανυκτικη μερα της ορθοδοξιας σε πανηγυρακι

 10. Φασιστικό είναι να έχει καταστραφεί μια πόλη που για χρόνια λειτουργούσε ως εμπορικό κέντρο μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της αυταρέσκειας κάποιου και της εθελοδουλείας μερικών άλλων….Δυστυχώς ενοχλεί η διαφάνεια…είναι καιρός μερικοί μερικοί να κρυφτούν στα σπίτια τους.

 11. Η γελοιότητα δεν έχει όρια…
  Εδώ η αντιπολίτευση δεν έχει αρθρώσει λέξη και παίρνει και την δόξα… χαχαχα
  Μου αρέσει που μιλάνε για φασισμό στο μοναδικό σάιτ που έχει το θάρρος να μιλάει για αυτά ενώ όλα τα άλλα πασάρουν το δελτίο τύπου που τους σερβίρουν χωρίς κριτική.

  • Ο τύπος δεν παίζεται.Έχει καβαλήσει μεγάλο καλάμι.Επί της ουσίας απάντηση καμία.Κείμενο γραμμένο από έμπειρο χέρι,φυσικά οχι το δικό του.Πετράκη παρεπιπτώντος ωραία η φωτό.Ειδική παραγγελια λόγω της ημέρας;

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Παρουσίαση συνεργατών από τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό

Σε εκδήλωση που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός θα...

Ανατροπή ΙΧ στο δρόμο Άργους-Ναυπλίου

Τροχαίο ατύχημα έγινε γύρω σρις 8.30 το πρωί του Σαββάτου 1η Οκτωβρίου, στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Άργους-Ναυπλίου. Αυτοκίνητο μάρκας AUDI ξέφυγε από την πορεία...

1η Οκτώβρη 1944: Οι αντάρτες του ΕΛΑΣ και ο Άρης Βελουχιώτης στο Άργος (του Γ. Γιαννούση)

του Γιώργου Γιαννούση, οικονομολόγου-προέδρου της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας & Πολιτισμού (Πρωτοδημοσιεύτηκε στην Αργολική Αρχειακή Βιβλιοθήκη Ιστορίας & Πολιτισμού) «Προκήρυξη προς το λαό του...

Το πρόγραμμα των επισκέψεων στην Αργολίδα του κλιμακίου της ΝΔ

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου την Αργολίδα. Σε αυτό συμμετέχουν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Κυριακή 2 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

Εικόνες: Μαχάτμα Γκάντι, Γιώργος Κοσκωτάς, Γκράουτσο Μαρξ Κυριακή 2 Οκτωβρίου...

Τρία στα τρία για τον Διομήδη με εκτός έδρας νίκη

Το αήττητο σερί του διατήρησε ο Διομήδης νικώντας στη...

Δηλώσεις συμμετοχής στον 2ο Ορεινό Αγώνα Όρους Φαρμακά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλη Βρύση Φαρμακά, η τοπική κοινότητα...

Ανατροπή ΙΧ στο δρόμο Άργους-Ναυπλίου

Τροχαίο ατύχημα έγινε γύρω σρις 8.30 το πρωί του...

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής...

Προτείνουμε...