Το νέο Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης»

 

Την Κυριακή 11 Μαρτίου έγινε στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» η Γενική Συνέλευση των μελών του και ο απολογισμός του έργου και των δραστηριοτήτων κατά την τετραετία 2014 – 2018. Τον απολογισμό ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Η προσέλευση στις εκλογές ήταν ικανοποιητική, αφού ψήφισε περίπου το 1/3 των εγγεγραμμένων μελών.

 

Την Δευτέρα 19 Μαρτίου, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, όπως ορίζει το Καταστατικό του Συλλόγου, ως εξής:

 

Πρόεδρος, ο Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας
Αντιπρόεδρος, η Άννα Φωτοπούλου
Γενικός Γραμματέας, ο Γιάννης Μακρής
Ταμίας, η Σούλα Καββαδία
Έφορος Υλικού, ο Γιάννης Σταθακόπουλος
Μέλη, ο Γιώργος Καρατάσος, η Όλγα Ζερβοπούλου, η Τίνα Γκιόλα, η Κατερίνα Μπεκιάρη, ο Γιώργος Παϊβανάς και ο Κώστας Δημούλης.

 

 

Όπως αναφέρει το νέο Δ.Σ.:

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του Συλλόγου για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, υποσχόμενο να ανταποδώσει την τιμή των επιλογών που έκαναν.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει την διαδρομή του με οδηγό τα οράματα και την πορεία που ακολούθησε κατά την τετραετία που πέρασε ήδη στο παρελθόν.

Βέβαια, η πραγματική δύναμη του «Παλαμήδη» είναι τα μέλη του, στην ενεργό παρουσία και συμμετοχή των οποίων στηρίζεται το Διοικητικό Συμβούλιο για να επιτελέσει το έργο του.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια