Εκδήλωση στο Άργος: “Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Μακρυγιάννη”

 

Ἡ “Ἑνωμένη Ρωμηοσύνη” σᾶς προσκαλεῖ στὴν ἐκδήλωση μὲ θέμα: «Ἀπὸ τὸν Μέγα Ἀλέξανδρο στὸν Στρατηγό Μακρυγιάννη».
Ἡ ἐκδήλωση θὰ πραγματοποιηθεῖ τὴν Κυριακή 18 Μαρτίου καὶ ὥρα 11 π.μ. στὴν αἴθουσα  “Μέγας Ἀλέξανδρος” στὸ Ἄργος.

 

Ὁμιλήτρια θὰ εἶναι ἡἹστορικὸς καὶ Ἀναπλ. Καθηγήτρια τῆς Φιλοσοφικῆς Σχολῆς Ἀθηνῶν – ΕΚΠΑ, κ. Μαρία Μαντουβάλου καὶ θὰ μιλήσει γιὰ τὴ Μακεδονία, τὸν Μέγα Ἀλέξανδρο καὶ τὸν Στρατηγὸ Μακρυγιάννη.

 

Ἡ ἐκδήλωση τελεῖ ὑπὸ τὴν αἰγίδα τοῦ Δήμου Ἄργους – Μυκηνῶν καὶ τῆς ΚΕΔΑΜ.

 

 

 

 

5 σχόλια

 1. Ψάχνω να βρω καμία είδηση για την παραπάνω εκδήλωση και δεν βρίσκω τίποτα στα τοπικά site που τη διαφήμιζαν όλη την εβδομάδα.
  Τι έγινε τελικά; μήπως δεν έγινε η εκδήλωση;

 2. Μαρία Μαντουβάλου: Η γυναίκα που εκτός απ΄τον Καμπόσο, τη λατρεύει και ο Στέφανος Χίος! Την εκθειάζει μάλιστα ως “η ελληνίδα που τρώει ζωντανούς τους κομμουνιστές και μισεί όσους προωθούν τους γκέι”!
  Η άποψή της για τη Γαλλική Επανάσταση: “αυτοί καταστρέψανε τη Γαλλία, αυτοί πήγανε και σφάξανε τον καυμένο τον βασιλιά εκεί πέρα”.
  Επίσης: “η Γαλλική επανάσταση είναι ο Γαλλικός εμφύλιος των απειράριθμων σφαγών και εγκλημάτων”.
  Σε συνέντευξή της στο ART (υπάρχει στο γιουτιούμπ), όταν ο “δημοσιογράφος” αναφέρεται στον εμφύλιο και λέει ότι “υπήρχε μια κατηγορία Ελλήνων που ξεσηκώθηκαν ενάντια στη δημοκρατία” (εννοεί τους αριστερούς και το ΚΚΕ), η ¨σύγχρονη Μαντώ Μαυροογένους” τα παίρνει και αρχίζει την υστερία: “Δεν είναι ελλήνων! Ελληνόφωνων και εντολοδόχων! Δεν είναι ελλήνων! Όχι, δεν είναι Έλλήνων! Έλληνες αντιδράσανε και μας κρατήσανε να μην πάμε στη Σοβιετική να γίνουμε κι εμείς!”
  “Δημοσιογράφος” Πάσχος:”Όλοι ξέρουμεότι αν επικρατούσαν αυτοί, τα κορίτσια μας θα ήτανε τώρα πόρνες στο εξωτερικό… Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να τα υμνούν αυτά;”
  Μαντουβάλου: “Άμα το πούμε αυτά θα μας πούνε εθνικιστές. Εθνικιστής όμως είναι ο πατριώτης”…
  Και παρακάτω: ‘Υπάρχει πέμπτη φάλαγγα που ετοιμάζει το ξεκλήρισμα της Ελλάδος. Αυτή που εξευτελίζει το φρόνημα των παιδιών με τό να πηγαίνει να τους λέει τα διάφορα για τα σεξουαλικά! Τι είναι αυτά; Είναι σκόπιμα αυτά!”
  Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του Καμπόσου! Τους καλύτερους μας φέρνει…

 3. Προβλέπεται κοσμοσυρροή. Ποιος θέλει να χάσει την ευκαιρία να ζήσει ιστορικές στιγμές της επιστήμης και της αλήθειας.
  Μόνο ο Καμπόσος Θα μπορούσε να βρει τέτοια Ιστορικό να μας μορφώσει. Βάζουμε στοίχημα ότι θα πείσει για την καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου από το Άργος;
  Μαζί με την ημερίδα για τον πολιτισμό ανεβαίνει ραγδαία το επίπεδο της ενημέρωσης του Δήμου μας.
  Συγχαρητήρια στον ένα και μοναδικό άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την πόλη του.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια